b0ss prieš 9 metus
Sakykit jūs ką norit, bet pavyzdžiui man, dvigubai didesnis ir dvigubai pigesnis, arba galingesnis, stacionarus kompiuteris būtų tikrai geresnė naujiena, nei šis pribombasas, kurio techniniai duomenys ne per daugiausiai skiriasi nuo mano telefono. Jei tu tą daiktą nori tampytis, tada, kaip ir minėjo @Edvinas , dydis yra svarbu. Na, bet jei tu tuo prietaisu nori naudotis namie, tai manyčiau daugelio interesai linksta link performanso, o ne link dydžio. Juk ne kinų žiurkės esam ir ne 2m x 1m kapsulėse gyvenam...
b0ss prieš 9 metus
@CodeMenas nebent tu esi pakankamai protingas, jog nuo 11kl sėdėtum profkėj ir mokytumeisi tai, kas tau patinka :)
b0ss prieš 9 metus
@Ikkepop kai kūriau šią temą, buvau susidūręs su C++ praktiškai tiktais mokykloje, bei iš anksčiau turėjau Java pradmenis, kurie man buvo beveik lygūs C# pradmenims. Na ir tiesiog vykdydamas tas elementarias 10kl kurso užduotis, aš susidūriau su durnokomis problemomis, kurios mane labai erzino, kadangi C++ elementariausi dalykai buvo šiek tiek kitokie, nei Java, C#. Dabar, labiau praplėtęs savo žinias, aš jau suprantu kodėl šią kalbą apsimoka mokytis. :)
@Ignas man programavime smagiausia dalis yra tiesiog kažką nuveikti - kažką sukurti, o ką, bei kokius įrankius, ar kalbas pasitelkiant, man didelio skirtumo nesudaro. #Java4Life
Ačiū už atsakymus :)
b0ss prieš 9 metus
Tikrai, truputį daugiau statistikos būtų ne pro šalį, bet manyčiau administratoriai jau yra tai suplanavę ateičiai :)
P.S. Tikriausiai netyčia sukūrei dvi tokias pat temas. Savo temas galima ištrinti, tad taip ir padaryk...
b0ss prieš 9 metus
@Edvinas & @Arnas. - būtent iš savosios mokyklėlės ir sužinojau, jog toks dalykas ant programų langų išvis įmanomas. Tai pat, tas mygtukas kabo ant apskritai kiekvienos programos, kuri naudoja Aero apipavidalinimą.
@Edvinas ačiū už informatyvų komentarą. Dabar jau daug maš suprantu nuo ko pradėti :)
b0ss prieš 9 metus
Kažkada man reikėjo rinktis, ar Maze, ar SG. Aš esu dėkingas Mariui, kad jis man padėjo apsispręsti teisingai, mane išbanindamas :)
b0ss prieš 9 metus
Neveltui Anglija... O čia blemba, Lietuvoje, kad jau ir senai žinau ko tiksliai noriu, bet man vis vien dar sumautus 2-3 metus šūdą dėl vidurinio išsilavinimo malt teks... :hamburger: