b0ss prieš 9 metus
1 stadija - kiaušai nukara ir pradeda traukuliuot
2 stadija - jie pradeda inirtingai suktis ir pradeda savo kelionę
3 stadija - jie sudaro kvantinį traukos centrą (kad ir kas per padaras tai bebūtų) ir pradeda į jį traukti viską kas juda
4 stadija - traukia ir tai, kas nejuda.
5 stadija - prarija visą planetą ir pradeda daužytis į aplinkines
6 stadija - išdaužo mūsų galaktiką kaip kėglius
7 stadija - sprogsta ir išsitaško į milijardus mažyčių kiaušiukų
8 stadija - mažieji nenaudėliai susikabina ir taip sudaro naują galaktiką
Koks dar sumautas meteoras? Mano įvardytas įvykis daug realesnis ir turėtų kelti žmonijai daugiau problemų, bei klausimų, bet ne, jum nedaeina!!!
b0ss prieš 9 metus
Bet iš tikrųjų viskas neegzistuoja ir mums reikia praryti raudoną kapsulę ir pasičiupti kažkokį traukuliuojantį veidrodį, kad pradėtumėme savo tikrąjį gyvenimą.
b0ss prieš 9 metus
Tai pat, neseniai buvo išleistas naujas W10TP buildas, 10041, į kurį mano kompiuterio OS ne šiaip buvo atnaujinta, o tiesiog perrašyta, daug kas prapuolė, o kažkokių tai grandiozinių naujovių, taip ir nesimato, net naujosios naršyklės dar nedavė :(. O šiaip jau senokai kaip ir buvo aišku, jog ši OS bus nemokama. Manyčiau vien tai, jog jau rudenį atsiradusi galimybė išbandyti šią OS visiškai nemokamai, aiškiai tai parodė.
b0ss prieš 9 metus
AŠ BUVAU SUKŪRĘS APIE TAI TEMĄ! Kodėl jos nebeliko? Sukūriau ~14-15h, šiandien. Esmė tame, jog nebeeina duoti karmos taškų, kai atsakai į temą. Prieš tai juos dalinti galima.
b0ss prieš 9 metus
Galėtum užpildyti salės vidurį kokiais nors objektais, pavyzdžiui laukimui skirtomis kėdėmis, gėlėmis, kolonomis, ar dar kokiu nors šlamštu.
b0ss prieš 9 metus
Nah, tiesiog prigavo tose pačiose pozose ir viskas. Jei pačių pozų nebūtų kas nors pastebėjęs, tai pagal kitas detales ko gero ir nebūtų jau taip identiškai prilyginę. Be to, juk manyčiau visi tie į žmones panašūs robotai žaidimuose atrodo išties panašiai, tad nieko čia per daug ypatingo. Juk sukurti kažką gero ir naujo nėra lengva. O šiaip galima būtų palyginti lenktynių stiliaus žaidimus, kurie naudoja tų pačių mašinų modelius, kurie dažniausiai skiriasi tik tekstūromis...
b0ss prieš 9 metus
Ypač jei mėgstat siaubo temos žaidimus :thumbsup:
Žaidimai, kuriuose tą siaubą gali tiesiog užxujarint iš xujidos, nėra jau labai tokie "siaubo"... O dar tas trečias asmuo, dėl kurio daug mažiau įsijauti į personažą... Na, o kaip šiaip mėsmalė valandėlei prastumt, tai atrodo visai padoriai...
b0ss prieš 9 metus
Norėčiau pripučiamos lėlės, kuri šaudytų atomines bombas ir būtų skirta skridimui į mėnulį, bei savyje talpintų 420 žmonių, bei puse bebro.