b0ss prieš 9 metus
1 žodis - Zavackas, pasako viską, ką tik reikia žinoti. If u know what I mean... ;)
b0ss prieš 9 metus
Hey ass. Kaip iPod'as su iCloud'u gali būti susijęs su to žmogaus kontaktais? Gali apeiti apeiti iCloud'o apsaugą, jei ji aktyvuota nuotoliniu būdu ir dabar tau suveikė (jei tavo atveju iPod'as yra vogtas ir būtinai turi suvesti prisijungimo duomenis, kad galėtum juo naudotis), įmanoma iš operacinės sistemos dalinai pašalinti iCloudą, jog nereikėtų suvesti duomenų. Bent jau prieš ~ metus buvo įmanoma.
b0ss prieš 9 metus
Informacija apie kiekvieną vaidą kurį tu pamatai kompiuterio ekrane, yra tavo kompiuteryje. Kitaip tariant, žiūrint įrašą per internetinį video playerį, tiesiog yra siunčiama informacija apie vaizdą į kompiuterį, padedama į kokią nors laikiną vietą ir tada paleidžiama, o peržiūrėjus atsiųsta informacija būna ištrinama. Tai va, tau tereikia ją išsaugoti. Praktiškai visi internetiniai video playeriai veikia Adobe Flash programos/driverio (ar kaip kitaip pavadint tą velnią) dėka, taigi, tau reikia kokio nors įskiepio, ar programos - "Flash video downloader". Vienintelė bėda tik ta, jog kai kurie playeriai suskaido video į labai daug dalių, tai tokiu atveju užsiknisi jas visas siųsdamas ir turėsi galiausiai per kokį nors video editorių sudėliot viską į vieną gabalą.
https://chrome.google.com/webstore/detail/fvd-downloader/lfmhcpmkbdkbgbmkjoiopeeegenkdikp
b0ss prieš 9 metus
Galima. Pasirausk nustatymuose ir rasi galimybę įrašyti W10P kaip OS atnaujinimą, ar kažką tokio. Anyway, to daryti nepatariu, nes pats ilgą laiką (nuo pat pirmos dienos) naudoju W10P ir iš ties pasitaikė tikrai bjaurių klaidų, tai net prie W8 buvau kuriam laikui grįžęs.
b0ss prieš 9 metus
Labai gražus dizainas :+1: , tik gal per daug tų pačių spalvų, ypač kas liečia backgroundą, galėtų kažkas labiau keistis, pvz footeris galėtų būti labiau atskirtas nuo bendro vaizdo (kažkas panašaus į tai, kaip atskirtas headeris) ir jame galėtų vyrauti šiek tiek kitokios spalvos. Tas pats ir su headeriu derėtų, jei jį padarius šiek tiek didesnį.
b0ss prieš 9 metus
Tai yra mano smagių akimirkų dienoraštis.
- Atsisiunčiau "two girls and one black dick"
- Atsisukau lubrikanto kamštelį.
Bus pildoma.
b0ss prieš 9 metus
O tai koks tikslas publikuoti šią temą, kai pagrindiniai kompiuterio komponentai, kurie yra reikalingi norint žaisti GTA V, yra surašyti pačio žaidimo reikalavimuose?
b0ss prieš 9 metus
Paskutinis žaidimo išleidimo datos pakeitimas tiesiog sužlugdė mano gyvenimą. Aš galvoju apie savižudybę.