b0ss prieš 9 metus
"Pirmasis maze.lt PARAŠŲ turnyras" - ir įdomiausia dalis ta, jog šiuo metu ši svetainė net nepalaiko galimybės "užsidėti parašą"...
b0ss prieš 9 metus
Na jau žmonės, nereikia šitaip. Pats moku naudotis Google paieškos sistema ir pats esu daugumą tų "siaubo" žaidimų sąrašų matęs. Tik kad jie nėra baisūs, tik žiaurūs. Dying Light - visus daužai kaip tik sugalvoji, spardai ir šaudai, toks ir įdomumas. O naktį, kai jau kažkas sąliginai įdomesnio vyksta, gali tiesiog praleisti miegodamas. Doom3 - žaidžiau kai buvau kokių 7 metų ir tai man jau tada atrodė tik paprasta šaudyklė. Manhunt - visus iš eilės xujarini, įdomus tik tuo, kad yra daug skirtingų, bjaurių, nužudymo animacijų. SAW - na jis man buvo tiesiog neįdomus, žaidžiau gal valandą ir nieko baisaus ten neįžvelgiau. Penumbra - pirmą kart matau ir atrodo tikrai ganėtinai įdomiai, tikiuosi ir žaisis taip pat įdomiai :+1:!
b0ss prieš 9 metus
@Archi po išleidimo... O jis neišleistas. Turėtum suprasti jog šiame video demonstruojamas būtent žmogaus modelis, o visa kita tik tarp kitko. Vadinasi visa kita yra tiesiog nebaigta, gal net neįpusėta. Juk pavyzdžiui tie šešėliai tėra kodo gabalas kurį developeris gali keisti kada tik nori, tai kas draudžia tai padaryti kokią dieną prieš išleidimą? Be to, iš pradžių būna kuriama žaidimų mechanika, pagrindiniai aspektai ir istorija, o ant galo gilinamasi į smulkias grafikos detales.
b0ss prieš 9 metus
@Positive O tai kartais tas tavo monitorius nėra sušlapęs ir nereikėtų jo dabar gerai išdžiovinti? Nes šiaip tokie gedimai atsiranda nuo senumo (ekranai turėtų be problemų tarnauti minimum 5 metus), nuo prastų laikymo sąlygų, arba kaip ir visa kita elektronika, monitorius gali taip sakyčiau gan keistokai sugesti nuo sušlapimo. Anyway, viską galima ir verta taisyti, ar bent jau pabandyti tai padaryti. Na, nebent tau neįdomu išsilupinėt viso to ekrano, kaip dariau aš, ir išsiaiškint kas ten ir kaip...
b0ss prieš 9 metus
simptomai primena mano ekraną :). Žodžiu, neįsivaizduoju kaip pas tave galėjo atsirasti pašviesėjimai, nes pas mane asmeniškai yra patamsėjimai ir aš taip įsivaizduoju, jog jie atsirado dėl toje vietoje įspausto ekrano, arba ten susidarusios drėgmės. Linija horizontali? Pas mane tokia irgi yra! Duok penkis! Be to, ji atsiranda dėl suxujarinto kontakto. Pačiam viršuj ekrano (bus uždengta po ekrano korpusu) yra jungtys iš display porto į ekraną, jos įpakuotos į tokį selofaną, kad normaliau laikytų. Tai va, gali patrankyt per kompo viršų kur yra ta juosta, arba nusilupus korpusą paspaudaliot tuos sujungimus ir jei ten tik šiek tiek nekanalina, tada susitvarkys. Raudoni pixeliai? Pas mane irgi! Jie mano supratimu atsiranda dėl atvaizduojančios ekrano dalies susispaudimu su po ja esančiu ledu. Paspaudau aplinkui ir tie pixeliai susitvarko.
b0ss prieš 9 metus
6 faktas - kalbant apie pelningiausia žaidimą, tai dabartinis yra GTA V.
7 faktas - Kinijoje buvo uždraustos konsolės, bet po draudimo panaikinimo galima žaisti visus tuos žaidimus, kuriuos tik tos konsolės tempia.
8 faktas - brangiausiai atsiėjęs žaidimas šiuo metu berods yra "Destiny", kurio biudžetą sudarė ~500 lemonų JAV dolerių.
10 faktas - paskutiniu metu nematau itin daug kokybiškų produktų iš EA pusės, manyčiau šiuo atžvilgiu jau senokai Ubisoft ima viršų, na, bent jau taip turėtų būti sprendžiant iš jų leidžiamų kokybiškų projektų skaičiaus. Čia tik mano nuomonė.
Tad, štai kiek šiuo metu iš tų faktų yra klaidingų. Kadangi temoje nebuvo paminėta, kad tai sena informacija, tai temos turinį tiesiog galima laikyti klaidinančiu.
b0ss prieš 9 metus
7 ir 9 faktai yra klaidingi :-1:. Minecraft žemėlapis kiekvieną kartą yra sugeneruojamas unikaliai ir priėjus jo kraštą, būna sugeneruojama nauja pasaulio dalis ir blogiausiu atveju, jei jau tą žemėlapį generuotumėt itin dideliais mastais, po kurio laiko galimai atsirastų generacijos klaidų kurios iškraipytų pasaulį, bet jis vis vien generuotųsi tol, kol užimtų kritinę dalį vietos diske ir žaidimas tiesiog nustotų veikęs, tad taip ir neprieitumėte iki to pasaulio galo.