b0ss prieš 9 metus
Filthy Frankas forever <3
Mokausi iš jo gyvenimo būdo, bei tiesų. Jei esate pakankamai subrendę - suprasite.
https://www.youtube.com/channel/UCkitABalXafr-NqceQdDXtg
b0ss prieš 9 metus
Užbaigiau savo keverziones apie motininę plokštę, toliau tikriausiai aprašysiu antrą pagal svarbumą kompiuterio komponentą - CPU
Nesvarbu kokiu tikslu rinksi kompiuterį, ar GTA V ar GTA VI pažaidimui, esmė tame jog asmeniniai kompiuteriai savo sudėtimi itin pakisti per ateinančius 10 metų neturėtų ir net tada, kai rinksiesi kompiuterį ateities žaidimui, galėsi pasikliauti didele dalimi šios informacijos.
b0ss prieš 9 metus
@Subinė tai jo, kažkaip asmeniškai man tai tos dujos visiškai nereikalingos, tad iš kur man žinot, tad kodėl gi nepaklausus? Anyway, kas bus toliau... Be benzo bako su telefonu iš namų niekaip jau?
b0ss prieš 9 metus
Kaip šaunu jog telefone turiu akumuliatorių, kurį galima vadinti akumuliatoriumi, tai ir jokiais š. nereikia apsikraut, nei už kažkokias dar dujas atskirai mokėt (o išvis kur jų Lietuvoje įsigyt galima?)...
b0ss prieš 9 metus
Čia tokios primityvios idėjos, kad ilgiau Eclipse atsidarinėt nei jas rašyt tektų.
Šiaip aš kažkada planavau rašyt tokį gan didelį serverį ir į jį sukišau nemažai idėjų, bet nusprendžiau jog nelabai apsimoka ko nors įgyvendinti, nes Lietuvoje, jei žaidėjas vos atėjęs į serverį negauna krūvos resursų, žaidimo valiutos ir kitokio šlamšto, tai jis iš to serverio momentaliai išeina.
Žodžiu, viena iš mano idėjų:
Chestų (dėžių) sistema, kurios esmė yra tokia, jog atitinkamos dėžės sudėtos netoli viena kitos sudarytų grupę ir atėjęs žmogus rastų tik vieną dėžę iš tos visos grupės (kitų lokaciją turi saugot kokiam nors plugino liste, ar konfiguracijoje) ir joje būtų į random slotus sudėlioti random itemai, kurie priklauso tam tikram chestų lygiui (visai chestų grupei priskiriamas tas pats lygis), o tame lygyje nurodyti daiktai tarkim yra koks nors medis, akmuo, kauptukas ir smėlis, tai dėžėje tarkim galėtų būti kokie 2 smėlio blokai ir kauptukas, tai pat vartotojas setupindamas savo lygius, turėtų turėti galimybę įrašyti nuo kiek minimum iki kiek maximum kiekvieno daikto turėtų būti cheste, na ir kai žaidėjas ištuština tą chestą ir nueina, tas chestas turėtų pradingti ir atsirasti kitas chestas iš tos grupės su vėlgi savo lygio random itemais. Viso to esmė tokia, jog žemėlapyje, arba jo dalyje, kuri turėtų būti kaip ir nepaliečiama žaidėjų (t.y. jie ten negalėtų nei statyt, nei griaut, o tai jau atlieka kiti pluginai) būtų kokie nors miestai, kuriuos žaidėjai galėtų tyrinėti ir juose rasti įvairių daiktų tose dėžėse. Praplečiant idėją, tai pat galėtų būti tokia galimybę, jog žaidėjui užsibuvus ilgiau toje vietoje, kur yra sudėlioti atitinkamo lygio chestai, aplinkui turėtų pradėti spawnintis įvairūs monstrai, jog žaidėjui būtų sunkiau ieškoti chestų ir jis greičiau paliktų tą teritoriją.
Tai tiek, turiu ir daugia idėjų kurių nelabai ruošiuosi įgyvendinti.
b0ss prieš 9 metus
@quiN. Jo, nusiprik ~15000 € kainuojančią geležį, susikurk emuliatorių ir galėsi žaist. Tą patį kalbėjo ir apie W8, bet vien tik tai, jog OS turi kažkokias funkcijas susijuses su kitu kompanijos produktu, nereiškia, jog OS galės būt to produkto pakaitalu. Gi MS ne durni, aiškiai matosi jog visa tai neapsimokėtų praktiškai visais atžvilgiais.
b0ss prieš 9 metus
Nežinau kaip jūs, bet aš nusilaužęs W8 turiu priėjimą prie apskritai visų jų funkcijų, atnaujinimų, OneDrive ir kitų galimybių, tai tikrai ir atsinaujinti nemokamai galėsiu, kaip ir iš W8 į W8.1 atsinaujinau. Šiaip gerai kad skatina žmones pereiti prie naujesnių OS ir neužsisėdėti prie senienų, juk šios OS daug greičiau ir geriau dirba nei W7, o ir naudojimas W10 praktiškai toks pat patogus kaip W7, tik dar visokių pribombasų ir gražių dizaino patobulinimų yra.
b0ss prieš 9 metus
@strlordlt taip jau nutiko, kad pas mane hardų kaip prišikta visuose kampuose, tad dabar ir susigrūdau tiek. Aš juos kaip USB flashus karts nuo karto naudoju, tiksliau vieną - tą mažiausią, o į pusės TB hardą kitą OS įsirašau, nes įvairių OS išbandymas - toks kaip ir mano hobis yra, na o kitų dviejų atminties laikmenų paskirtis manyčiau visiems aiški ir dėl jų reikalingumo niekas nedvejoja. Kodėl PSU be reikalo pirkau? 600W PSU man nebeužteko, galbūt jog buvo pigus kaip šūdas ir nekokybiškas, o ne dėl per mažos galios, bet nusipirkus naują VGA (GTX 760), jis man pradėjo smirdėt visokių kepsnių kvapais ir cypt kaip velnias, tad nusprendžiau kitą nusipirkt, o mano galva - jei pirkt, tai jau pirkt tokį, jog po metų nereikėtų keisti į galingesnį.