b0ss prieš 9 metus
Žinokit ir aš pasigirsiu savuoju žiurkiuku :)
CPU: AMD FX 6300 3.5GHz, 6 Cores (OC 4.7GHz)
VGA: GTX 760 (Gigabyte), GTS 450
RAM: 16GB
Atmintis: 2TB HDD + 0.5TB HDD + 0.3TB HDD + 120GB SSD]
PSU: 1kW
MB: Gigabyte 990XA-UD3
b0ss prieš 10 metų
@Iždininkas logo gi kiekvienas užsidės savo, nemanau jog kas nors naudos savo projekto svetainėje, kito projekto logotipą.
O šiaip tai ko gero kaip suprantu, tai dizainas editintas nuo kokio nors kito ir pakeistos tik elementarios detalės, bet kad ir kaip ten bebūtų, tie deimantai man atrodo per dideli ir taip sakant per šilti, išryškinti. Backgroundas tikrai negeriausias, juolab jog net ne iš šio žaidimo... Na bet iš esmės, man tai gražu :D
b0ss prieš 10 metų
Java yra programavimo kalba, "Intellij IDEA" yra tos kalbos kompiliatorius, nors asmeniškai aš, tai pagrinde Eclipse naudoju.
Jei ieškai VIDEO tipo pamokų, tai "thenewboston" kaip tik tau, pats iš jo nemažai išmokau, tik dažnai jis per daug aiškina ir užtęsia bereikalingai laiką. https://www.youtube.com/channel/UCJbPGzawDH1njbqV-D5HqKw
b0ss prieš 10 metų
Iš pirmo pasiūlymo supratau tik "Parduodu vibratorius", na o dėl antrojo - gali pats tai pasidaryti pačios naršyklės pagalba, kaip matau ir esi pasidaręs, man regis ta funkcija vadinasi "žymos".
Iš redtubo išlindęs čia apie kažkokius vibratorius ir grybus sapalioja... :|
b0ss prieš 10 metų
O tai kurioj vietoj tos temperatūros turi būti rodomos per W8+ užduočių tvarkytuvą? Dar kažkaip niekad negirdėjau jog jis tokią funkciją turėtų, o ir pats tokios nelabai randu...
b0ss prieš 10 metų
Aš irgi norėjau kažką panašaus siūlyt, tik mano idėja gal labiau išrutuliota. Tai, reikėtų jog užvedus pelę ant temos, tos visos juostos, skirtos temos informacijai, apačioje, būtų galima pasirinkt kurį temos puslapį iškart atidaryti (daug maš tokią pačią funkciją turi ir IPB), tai pat, jei tarkime paskutinį kartą kai skaičiau temą, joje buvo 15 atsakymų, o dabar yra 24, tai būtų gerai, jog atsidarius temą, mane iškart nukeltų ties 16 atsakymu, also IPB...
b0ss prieš 10 metų
@Stevis kad laptopas, tai vis vien nieko nekeičia :|. Bet ne tame esmė. O esmė tame, jog net tas tekstas nėra toks, kokį tu minėjai aukščiau. Manyčiau tau reikėtų pasigooglint, kokius nustatymus biosuose naudoti, jog užbootint OS iš tavo USB. Paprasčiausiai, manau, jog jei tu to dar nepadaręs, tai reikia pakeisti USB bootinimo tipą į ACHI, ar kokį kitą jis ten palaiko, manyčiau tai turėtų padėti. Be to, pabandyk bootint iš kito USB porto...
P.S. Kaip tu sugebėjai suvaryt šitaip ekraną? Aš irgi taip noriu!
b0ss prieš 10 metų
@El macho už tavo įvardytą priežastį moderatoriai turėtų bausti (jei čia žinoma bus normalios taisyklės), o kadangi forumo pagrindinis puslapis orientuotas į temų, kuriose buvo neseniai pastebėtas aktyvumas, atvaizdavimą, tai ši funkcija sugadins tą atvaizdavimą, kadangi ten bus rodomos temos, kuriose nebus jokio aktyvumo jau kurį laiką.
b0ss prieš 10 metų
@CodeMenas ai taip, mano klaida, buvau perskaitęs "Perkelti temą", o ne "Pakelti temą", mano galva to irgi nereikia, dėl tavo išvardytos priežasties :|