b0ss prieš 10 metų
Jei nariams leidžiama trinti tiek savo pranešimus, tiek ir temas, tai ši funkcija tai pat nepamaišytų.
b0ss prieš 10 metų
Man regis, be jokių ten "hackų", naudoja maksimaliai tik 3.5GB RAM, na o jei turi mažiau, tai visus ir naudos, bet jei turi 64bitų CPU, tai dėl mažo RAM kiekio neapsimoka įsirašinėti 32bitų OS.
b0ss prieš 10 metų
Šiaip aš nežinau kame čia problema, bet logiškai sprendžiant iš tau pateikiamo teksto, tai čia kažkas tokio, jog sistema patikrina tavo harda kuriame jau yra Windows'ai ir ten kažkokį š aptinka, dėl ko tau ir neleidžia nieko daryti. Manyčiau reikėtų atjungti HDD (SATA duomenų laidą) ir pabandyti užbootinti PC be HDD, tokiu atveju, logiškai mastant, viskas turėtų būti normaliai. Tada spaudi "Custom install", ar kažkaip ten panašiai ir kur reikia pasirinkti į kurį HDD instaliuoti, tai įkiši atgal SATA duomenų laidą į HDD ir refreshini (ten bus mygtukas), tada formatuoji HDD ir instaliuoji.
b0ss prieš 10 metų
@CodeMenas o kartais nebūtų paprasčiau, lengviau ir kokybiškiau pasiimti tiesiog kokį nors nemokamą svetainės hostingą iš kokio http://www.000webhost.com/ ir ant jo prasibandyt?
@Saimon. PHP yra nekompiliuojama kalba, kaip ir HTML ir CSS (tik tai ne kalbos, bet neįsivaizduoju kaip juos vadinti), todėl gali rašyti PHP kodą pasitelkdamas betkokią mėgstamą teksto redagavimo programą. Na o jei nori, kažko mandresnio, tai gali atsisiųsti Eclpise PHP.
b0ss prieš 10 metų
@Blankas tai kad Windows 10 pagrinde nuo 8 skiriasi tuo, jog yra pritaikyti normaliems kompiuteriams, o ne planšetėms su liečiamais ekranais, daug kam nepatiks/nepatinka? No shit, valdymas už W7 ko gero patogesnis, o su tuo W8 metro meniu, kuris nėra pritaikytas PC, net nėra ką lygint...
b0ss prieš 10 metų
Naudoju R.A.T. 7 pelytę. Labai patogi, galima reguliuot šoninius skydelius ir tą vietą delnui atsiremt pagal save, tad šaunu kad galiu nusistatyt, jog ta pelytė nebūtų man per maža, kaip būna dauguma kitų, na dar yra kažkokie svarmenys, bet kiek buvo uždėta, tiek ir palikau, patinka man labiau masyvi pelytė. Yra 4 jautrumo rėžimai kurių jautrumą nusistatai pats, yra antras rutuliukas kurį pagrinde naudoju garsui, du papildomi mygtukai (daugumoje šių dienų pelių jie yra, pagrinde naudojami naršymui), bei mygtukas, kurį laikant sumažėja pelės jautrumas, ale "perfect sniper shopt'ui" padaryt. Yra galimybė nusistatyt bet kokias, bet kurio pelės mygtuko (išskyrus tų dviejų pagrindinių) funkcijas ir yra 3 rėžimai, kuriuos keičiant keičiasi ir tos funkcijos kurias nusistatai.
b0ss prieš 10 metų
Tai ką būtent ši programa daro, ką būtent keičia pačio tinklapio krovime ir atvaizdavime?
b0ss prieš 10 metų
O naudoji tą patį monitorių, kurį naudojai ir sename PC? Jei taip, tai ko gero problema bus vaizdo kortoje, kitu atveju - monitoriuje, bet tikrai ne iš operacinės sistemos pusės, kadangi screenshot'as tai normaliai atrodo...