b0ss prieš 10 metų
Mano galva tai nei vieno, nei kito nereikia, nes pasidarys panašu į SG - komentarai bus rašomi ne tam, jog diskutuoti, o tam, jog padidintum savo statistikas - e-penį ir taip galėtum jaustis pranašesnis už kitus narius.
b0ss prieš 10 metų
@Crupynas kaip ir išmokau Java pagrindus, pasibandžiau C# - pasidariau viską ką norėjau ir kaip norėjau, kadangi šioje kalboje radau gan nemažą panašumą į Java, bet pabandžiau kažką su C++ parašyti ir išvis nebe supratau kaip ir ką rašyti, tad dabar ir bandau apsispręst ar išvis verta kažką šioje kalboje rašyti.
@Edvinas visą laik maniau, jog ši kalba skirta išskirtinai Windows platformai :? Ačiū už išsamų atsakymą...
@theSimsas ar čia tas momentas, kai turiu apsispręsti kurioje smėlio dėžėje man rausti savo urvus?
b0ss prieš 10 metų
Tikriausiai tavo tiesa, bet esmė tame, jog pačio žaidimo kaip ir toks stilius, jei išvis sakant, kad žaidimas turi stilių. Visokie dabartiniai miestai su dangoraižiais man tiesiog baisiai atrodo, o ir jų žaidime išsamiai praktiškai nepritaikysi, ar bent jau ne taip lengvai.