b0ss prieš 9 metus
Paskutiniu metu žaidimai mane ne per labiausiai traukia, nes nieko įdomaus labai kaip ir neberandu, o jei ir atsiranda tikrai geras žaidimas, tai dažniausiai nebūna ilgas...
Žaidžiau Fallout 4, tikrai patiko man šis žaidimas, manyčiau labiausiai dėl to, kad jis išsiskiria iš kitų žaidimų savo labai didelėmis pasirinkimo galimybėmis, tačiau galiausiai susitelkus vien tik į pagrindinę istoriją pasidaro ganėtinai nuobodu, kadangi viskas misijų veiksmas pradeda kartotis. Taipogi, man labai nepatiko žalos sistema - atrodo lyg su kažkokiais vandens šautuvais kovotum prieš monstrus, šaudai, šaudai tu jiems į galvas, o jie kaip nemiršta, taip nemiršta...
AC S taipat teko išbandyti, eilinį kartą nusivyliau dar vienu šios serijos žaidimu - optimizacija prastoka, tad teko žaisti su ganėtinai prastais grafikos nustatymais, dėl ko visi tie Londono purvynai, kaip ir visa kita, atrodė tikrai šlyčiai. Pati žaidimo istorija, pražaidus kelias valandas, taipogi visiškai neįtraukė.
Rainbow Six tai pat žaidžiau, per abu testavimus. Man visad patikdavo žaidimai, kur reikia smarkiai kooperuotis su kitais komandos nariais, tad su draugais šis žaidimas tikrai labai smagiai žaidėsi. Optimizacija palyginus nebloga, labai įspūdinga visų objektų griuvimo sistema. Tačiau man niekad per daug nepatikdavo žaidimai, kur viskas kartojasi iš naujo ir iš naujo ir vienintelis tikslas yra pagerinti savo asmeninius žaidimo skillus, ar pasikelti kokį nors lygį, tad tikrai nematau prasmės pirkti šį žaidimą.
Star Wars Battlefront taipogi žaidžiau beta testavimo metu. Labai patiko tai, jog pasijutau praktiškai kaip filme, toje masyvioje kovoje, kur viskas tiesiog mirguliuoja ir taškos, visa tai atrodė tikrai ganėtinai įspūdingai.
b0ss prieš 9 metus
Tai išdėstyk čia problemą, daugiau pagalbos turbūt susilauksi ir jei kam kitam iškils tokia pat problema, tai galės rasti jos sprendimą šioje temoje, vietoje to, jog kurtų naują...
b0ss prieš 9 metus
Su tiek mažai pateiktų duomenų nelabai galima surasti problemą, tad vienintelis pasiūlymas būtų perrašyti OS.
b0ss prieš 9 metus
@Bebras, taip, būtinas 64bitų CPU, bet tai nekeičia fakto, jog galima iš 32bitų OS virtualizuoti 64bitų OS. Vis vien kažkaip netikiu, jog šiais laikais, žmogus susidėjo kompiuterį ir jame stovi ne 64bitų CPU...
b0ss prieš 9 metus
Faktiškai gali ant 32bitų OS virtualizuoti 64bitų OS ir joje paleisti 64bitų programas, bet tai tavo atveju, manyčiau, beprasmiška... ;)
b0ss prieš 9 metus
Vienas forumo narys daro kito forumo nario kurto žaidimo apžvalgą... Dėl to man šis forumas ir patinka - nors aktyvių narių čia ir nedaug, bet tie nariai labiau subrendę, užtat pats forumo turinys įdomesnis, bei nėra visokių mažvaikių kuriamų durnų temų...
Į temą - tavo telefoninių žaidimų apžvalgų vaizdo kokybė labai prasta... Manyčiau galėtum viską daryti per kompiuterį - su kokiu nors emuliatoriumi, taip galėtum išgauti didesnę vaizdo kokybę...
b0ss prieš 9 metus
Pasiversk skaičių į string ir su ciklu pridėk kiekvieną raidę į listą ir paskui patikrink ar nėra liste vienodų raidžių...
b0ss prieš 9 metus
@MartynasPii sąmonė, ar nesąmonė, tačiau tai "saugumo" sistema, taip jos veikia... Nežinai slaptažodžio - negali naudotis. Paskutinį kartą tai pat teko naudotis iOS 8 versija, kurioje priešingai nuo 4 iOS - nežinodamas slaptažodžio negali praktiškai nieko nuveikti. Vienintelė vieta, kur aš praitame savo komentare suklydau, tai jog visa tai veikia ne su iCloud paskyra, o su Apple ID. Na ir kaip minėjau, tai perkant naują Apple telefoną, savaime aišku jog jokių problemų nebus ir manau jog pats iCloud turėtų būti visiškai neaktualus, tai nenuostabu jog tu su jokiomis problemomis ir nesusidūrei, tačiau tik nusipirkus panaudotą telefoną - prasideda smagumas :D
b0ss prieš 9 metus
Na, pagrindinės iCloud funkcijos niekuo nesiskiria nuo kitų "cloud" tipo failų talpyklų, kaip dropbox, tik kad iCloud gan giliai integruotas į iOS ir jei neklystu, Apple prievartauja savo vartotojus susikurti bei prisijungti prie šios programos paskyros ir ją naudoja viso telefono "saugumui". Esmė tame, jog jei telefonas bus prijungtas prie iCloud paskyros, kurios slaptažodžio tu neturėsi, tai negalėsi naudotis nemaža dalimi funkcijų/programų, kaip Apple Store, bei iTunes. Per iCloud paskyrą tai pat galima ir "užrakinti" prarastą įrenginį, bet tą "užrakinimą", galima ne itin sudėtingai apeiti...
Jei nori pirkti naują telefoną, tai nesirūpink - problemų patampant Apple vergu neturėtų būti. Jei perki naudotą telefoną, tai prieš pirkdamas atsijunk nuo ankstesnio vartotojo paskyrų ir prisijunk prie savo paskyrų...
b0ss prieš 9 metus
Ką derėtų žinoti, tai, jei norėsi naudoti daugiau funkcijų nei turi Nokia 3310, tai turėsi patapti super duper hackeriu, arba mokėti už įvairias programas tiek pat, kiek kainuoja pats telefonas...