Barzdocius prieš 9 metus
@Bebras nesvarbu yra ar nėra, bet čia mano temų/postų netrina už tai, kad parašau poste po 2 žodžius ir panašiai :) Apie ką kalba ir eina :)
Barzdocius prieš 9 metus
Very silveris pas very silverius! http://steamcommunity.com/id/Barzdocius
Barzdocius prieš 9 metus
Manau dėl to, kad čia padaryta sistema jog už kiekvieną eilinę samp ar panašia tema kraunami - ir to šlamšto šitame forume mažiau kartu mažiau ir tu vaikų, kurie lenda į kiekvieną temą ir aiškinasi savo problemas.
Čia geresnė atmosfera, čia norisi būti, norisi diskutuoti, čia jaučiasi pagarba vieni kitiems (aišku tu šiukšlių yra visur) bet čia jų kaip niekad mažai
Ir čia nededami įspėjimai už nieką. Pvz ten dabar gavau įspėjimą ir nušalinimą 3 dienoms nuo forumo už tai, kad manau jog parašiau tokia žinutę "Parašiau į pm :)" Patikslinsiu kai galėsiu peržiūrėti būtent už kurį postą gavau :) ir tai ne pirmas toks kartas. Jei nebeturiu žodžio laisvės ten kur ir turi būti tos diskusijos tai atsiprašau tada, kad išvis aš ten registravaus...
Neslėpsiu, kad esu ir pats karšto būdo, bet kai nebegaliu parašyt į temą nieko panašaus ir gaunu įspėjimą už tai, kad po vieną ar kelis žodžius poste rašau ir komentaras jų geriau išvis nerašyt tai man yra OP kaip gameriai sako :D
Barzdocius prieš 9 metus
Man asmeniškai per daug šviesus, per daug baltos spalvos. Nelabai tokie man patinka
Barzdocius prieš 9 metus
Jau žiūriu visi čia pastebėjo, kad jis siekia to pranašo :D Aš nesuprantu kam tos pamokos reikalingos tokios? Jei neaišku parašei į forumą ir šaika paaiškina..
Barzdocius prieš 9 metus
Nu, kad kuri savo pamokas tai jau geriau nei, kad kopijuoji jas iš BBŽ kur. Tačiau nežinau ar tai reikalinga? Geriau padaryk WP apžvalga ar kažką kas padės tikrai ieškančiam telefono ir dvejojančiam dėl OS
Sėkmės :)
Barzdocius prieš 9 metus
Nokia asha 302 :D Bet jau šį mėnesį pasiimsiu manau kokį WP, planuose nokia lumia 930. Androidai nelabai limpa, teko paturėt rankose tiek tą tiek tą ir kažkaip WP labiau