Barzdocius prieš 8 metus
Na šita graju aš pražaidęs apie 1k valandų :D Man tik įdomu ar pats bent esi pasiekęs pro lygį? Nes neįsižeisk, bet su mėgėjais lošt yra košmaras.
Barzdocius prieš 8 metus
Viskas priklausys nuo to ką gausime ir kaip viskas bus v2 versijoje. O šiaip tai trūksta reklamos.. Toks vaizdas, kad administracija apleido šį forumą.
Barzdocius prieš 9 metus
@Zombis Susikeli visus failus, kurie tau reikalingi į USB ir darai sistemos atkūrimą. Vuolia..
Barzdocius prieš 9 metus
@Deimantas Čia tas pats kaip bomžas gatvėj atėjęs prie kokios bažnyčios negauna išmaldos ir sako ši bažnyčia nekokia. Tu manai, kad visi mes esame ekspertai ir turim žinot visas bėdas? Pasakysiu tik tiek jei toks bomžas esi ir negali nusipirkti šito sumauto geimo, kuris kainuoja vos kelis eurus tai pats ir kapstykis su savo crackintu šūdu :) Ir pyk nepykęs juk čia forumas nekoks ;) Ieškok kito crack arba žaidimo failų...
Barzdocius prieš 9 metus
@Crunchys Šiaip tai aš DMG ir aš nesimokiau vapše nieko kas liečia granatas, nes tai savaime išmokstama žiūrint streamus, lošiant pačiam ir stebint savo m8 ir šiaip bandant pačiam mėtyt ir po to žiūrėt kur nukrito ir padaryt kitam kartui išvada kaip mest. Jaučiu puse savo granatu pisat kiaurai mapa ir tikitės, kad pataikėt toks ir mokėjimas jūsų.
Barzdocius prieš 9 metus
Kam jis per daug tuščias tai jūs geresni padarykit. Neišmano nieko ir rėkia. Man asmeniškai tokie geriausi kur neprikišta jūsų to "išbaigtumo" = visokio šlamšto..
Barzdocius prieš 9 metus
Vėl jūs apie tuos pedikus? Gal jau gana šito šūdo? Visur ta patį šūda kiša tai bent žaidimu forume galima be to apsieit?
Pedikai ir panašūs žmonės man yra nepriimtini ir man px ką jūs į tai manot. Tai iškreipia žmogaus sąvoka ir aš asmeniškai jei reikės tai ir akmenim tuos išsigimėlius apmėtysiu, kad tik mano vaikai(būsimi) to nematytų.
Barzdocius prieš 9 metus
Jei kalbėti apie konsoles tai rinkčiaus XBOX. Microsoft yra kompiuterinių technologijų ateitis ir jei ne dabar tai vėliau tikrai ji dominuos :) Tačiau jei mąstai ir apie PC variantą tai pirmiau tik PC po to konsolė. Prie PC prijungsi pultelį tad realiai viskas tas pats bus žaidžiant lenktyninius žaidimus, o prie konsolės neprijungsi pelės ir nepažaisi kokio tarkim CS GO. O dėl grafikų tai visų žaidimų nesugaudysi :) Jei vienam geriau ant xboxo tai kitam gal bus ant PC geresnė nebent turi daug pinigų ir ruošies pirkti dėl vieno žaidimo ;)
Barzdocius prieš 9 metus
Nelabai toks. Asmeniškai aš tokių su dinozaurais ar visokiais medžiojimais nelabai mėgstu. Čia labiau tiems, kurie žaidžia dėl storyline, o man žaidimas turi būti, kad atsipalaiduoti, užmušti laiką ir gerai pageimint va pvz kaip BF, COD ar kokie CS. Atėjai veiksmo pilna, pašaudei ir žiūrėk kaip mat kelios valandos prabėgo, o tu net nespėjai to pastebėt.
Barzdocius prieš 9 metus
Nusiperki už 3 eurus ir žaidi be problemų.. Jau tiek spaudžiat tuos eurus neduok dieve išleisit ir kokakolai su estrela nebe užteks..
Jei į temą tai nežinau kas per SH, bet ištrink viską, visus failus, save visokius ir kita sh ir siųskis iš laikiux ten visada veikia, o jei iš ten neveiks supisai kažką su kompu :)