Barzdocius prieš 9 metus
@blahblah tai čia tave liečia, nes aš suprantu, kad kompas man daug laiko suryja, tačiau nebuvau dar radęs alternatyvos jam tai čia tas tavo sakinys man nė kiek netinka :) Aš pripažistu, kad esu silpnas ir kai draugai pakviečia kažką lošt nors ir kaip sakau neisiu šnd vistiek pasijungiu :D Ir čia beveik visiems tai yra ar buvo kas sėdi prie kompų tad nereikia lia lia čia :)
Barzdocius prieš 9 metus
@Andrius jau radau sprendimą dėkui :D
@blahblah jei saugęs vyras kuris turi vaikų dėl jų negali mesti gerti ar rūkyti tai tegu lankosi atitinkamai..
Visų pirma tu net nesupratai ko prašiau temoje, antra tu net neskaitei išvis apie ką kalba, trečia tu ir pats esi sumautas ligonis tik skirtumas tas, kad mūsų visų ligos skirias :) Ketvirta ne visi gali būti supratingi ir suvokti realybe, o šiaip tie kurie sako man viskas ok dažniausiai ir būna ligoniai, susimastyk mano drauge :)
Barzdocius prieš 9 metus
Nu chebra nesuprantat :D ne tai, kad psichas, bet nėra ką veikt ir sėdžiu. Kai būna ką veikt ar reikia dirbt aš visada metu ta pc, tačiau kompas užima didžiaja dalį laiko praleista prie kompo su žaidimais kai galėčiau tiesiog kažką vietoj žaidęs kurt. O kad ten dar kažkokios bėdos tai kaip ir nėra kaip jūs sakot jau psichologų reik ir pnš :D Tiesiog nėra motyvacijos ir žaidimai dominuoja veikloje prie PC..
Barzdocius prieš 9 metus
@Edvinas Dėkui tokio tvirto kaip paskutinio žodžio man ir trūko. Manau galutinai apsisprendžiau ir turiu padėkoti dėl to tik MAZE forumui :) Ačiū, tikrai daug minčių kilo, daug gerų patarimų. :+1:
Kas norit nesidrovėkit ir išsakykit savo nuomones įdomu visų išklausyti :)
Barzdocius prieš 9 metus
@Marius Gal iš dalies ir esu :D Bet aš manau kalta aplinka, nes gyvenu ne mieste, o mažam miestelį kur tikrai nėra nieko. Jau didesnis miestas man už 45km tai manau dėl tos veiklos trūkumo negaliu atsimest, o kiekviena diena neprilakstysiu į miestą juk prasiblaškyt :D
Barzdocius prieš 9 metus
@Darrel_ žaidimas tikrai įtraukiantis, o kuo jis skirias piratinis nuo legalaus tai tuo, kad legalu MP gali lošt, updeitus gauni. Su piratiniu neina lošt MP, negauni updeitu ir šiaip visokių smulkmenų (gal dabar jau kas ir nulaužė piratine MP versija nežinau)
Bet jei nieko nežaidi manau turėtum išmėgint šį žaidimą, tačiau jei jau kažką žaidi nenerk net į šitą pelkę, nes po to bus kaip man :D Pats patarinėjai.
Barzdocius prieš 9 metus
@Marius tai tikrai nepadės :D tai aš jau matau kai išjungiu žaidimą, pamatau piktogramą ir vėl einu lošt :D Kol kas linkstu prie keletos narių pasiūlymų ištrint viską, tai manau veiksmingiausias būdas.
Bet būtų įdomu ir daugiau minčių išgirst :)
@Darrel_ nemanau, kad tai išeitis, nes turiu kažkaip pats atsimest, jei tėvai nebeduos slaptažodžio tas noras žaisti kiekviena diena vis kils, draugų kvietimai dar labiau sustiprins ir kai galų gale duos tą slaptažodį bus taip, kad dar ilgiau žaisiu nei įprastai ir atsiimsiu aš pc :D
Barzdocius prieš 9 metus
@Paganas Taip pat geras patarimas. Mastau ir aš apie ištrynimą ir pardavimą steam`o. Nebus žaidimų nebebus to kablio. Na, o dėl slaptažodžio nemanau, kad reikia, nes neturėdamas ką lošt nebus ir potraukio tokio :)
@Paganas jei nepaslaptis, o ką pradėjai veikt kai visko atsikratei? Ką dabar veiki prie pc? Gal vėl ką loši tik jau mažiau? Ir kaip su draugais? Ar jie nedarydavo įtakos kviesdami kažką pažaisti ir pnš? Ar atsiribojai nuo jų?
EDIT: kad ir kaip keista, bet aš pavydžiu draugui to, kad jis turi 1 žaidimą steam`e ir jį tik lošia kai aš turiu apie 60 ir lošiu taip pat tik vieną, tačiau ta gausa slegia, nežinau net kaip pavadint. Bet visi tie žaidimai visada traukia kai atsibosta tas 1 žaidimas todėl taip gaunasi, kad nuo vieno prie kito visada ir negaliu nieko kito užsiimt..