Barzdocius prieš 9 metus
@Funkis tai va va, susimasčiau :D Bet aš kol kas priėjęs tokį sprendimą, kad reik atsikratyt tų visų žaidimų, bet kol kas dar neskubu ir laukiu iš jūsų patarimu. Jau kelis gavau tokius įdomesnius :) Būtų šaunu ir kitų nuomones išgirst gal net ir valdžia apsilankys papasakos kaip jie motyvacijos randa programuot nei žaist :)
@strlordlt vo čia jau dar įdomiau :) visai apie tai nesusimasčiau :) Dėkui tikrai geras patarimas. Prieš kokius 3 metus masčiau apie tai, bet dabar visai į galvą neatėjo tai.
Barzdocius prieš 9 metus
@quiN. Tai tas aišku, bet man įdomu kaip va dauguma jūsų prisivertė mažiau žaist ir daugiau užsiimt kokia tai nors kūryba? Vis tiek mažinot žaidimus, atsimetėt nuo jų. Nes pradėjus tarkim photoshopint ir susidūrus su sunkesne pamoka iškarto pasiduodu :D Gyvenime tai draugai ir visa kita viskas normaliai, sakau pavasari, vasara viskas norma tik jau kai nebėra ką veikt lauke norėtųsi ant PC padirbėt, bet tada užima visą laiką geimai.
Barzdocius prieš 9 metus
@Funkis Suprantu, bet tu man paaiškink kaip? Aš neprisiverčiu ND daryt :D Čia viena diena 4 valandas sakiau sau, tuoj einu padarau, galiausiai užsimaniau miego ir apie 1 valanda turėjau padaryti sumautus namų darbus, nes žinojau, kad kitą dieną eilinį kartą kabins makaronus mokytoja :D Ir tai tikrai nenormalu, tačiau nerandu kas padėtų.
@quiN. Na pavasarį, vasarop kaip ir turiu jau kas mane užima ir atkabina nuo PC, bet ką dabar veikt? :D
Jūs geriau pasidalinkit iš savo asmeninės patirties kaip jūs sumažinot žaidimus, pardavėt? Ar kaip? Gal tai man padėtų?
Barzdocius prieš 9 metus
@Frixo Straipsniai jau net pabodę kiek aš jų perskaičiau :D Pirkau pats. Bet pardavimas nemanau, kad padės vis gi studijos prieš akis manau man kompiuterio reikės. Tik va bėda žaidimai. Jie išblaško ir nukreipia mane visai ne ten kur norėčiau.
Barzdocius prieš 9 metus
@quiN. Čia jau panašiau ko aš noriu tik tarkim sportui neturiu sąlygų tokių :D Bet va išeinu į lauką iškarto prapučia, bet vos tik grįžęs namo iškarto PC, nelimpa knyga į rankas. Pertraukas darau ir darau, bet niekas nepadeda. Trūksta motyvacijos kažko naujo imtis, tarkim photoshopint ar VFX ar pnš. Vis tie žaidimai kiša koja :|
Būtų taip lengva neprašyčiau patarimų. Ar visko atsikratymas su turimais visais žaidimų ACC, žaidimais ir panašiai ar padėtų? Nežinau ko griebtis
Barzdocius prieš 9 metus
@Funkis nu tai ne visada taip būna, bet kaip išvargsti arba žinai, kad per savaitę karta susirinko visa šaika ir tavęs laukia tikrai nelengva :D Bet apskritai kažkaip dauguma kiek mačiau grando kokį lola arba CS GO dar sugeba ir webinimui, programavimui rast laiko ir patenkinti būna.
@Javainis manau tau rašyt lengviau nei man padaryt :D Vat tame ir bėda esu skaitęs ne viena straipsnį, nu tiesiog nėra veiklos ir viskas. Nėra kas užkabintų. Kažkada kai webinau buvo kablys, bet dabar jo nebėra ir norisi kažko panašaus tik jau webinimas nepadeda.
Būtent, kad man reikia patarimų, nes tai nėra taip lengva kaip daugumai atrodo :)
Barzdocius prieš 9 metus
@Javainis va būtent, kad negaliu. Žinau, kad tupi daugybė žaidimų, yra su kuo žaist ir vis trauka tokia lyg jaučias :D Nueinu kažko kito daryti ir mintyse tai sukas greičiau padaryt, kad prie PC prisėst palošt ką nors dėl to noriu rišt su viskuo, švelniai tariant atsikratyti viskuo ką turiu ir tada nebebus manau tos traukos, nebebus nieko ant pc ir ramybė :D Tik kaip tai padaryti?
Barzdocius prieš 9 metus
csgolounge pažiūriu kada lošia įdomesnės komandos, nes TV kaip ir nieko neberodo tai man CS GO streamai lyg antras TV tik su įdomiu turiniu ;D