Barzdocius prieš 9 metus
@MartynasPii nežinau kodėl ir ar man vienam taip, bet atrodo jog tu čia vienintelis ir tas didysis freeposteris.Čia yra diskusijų forumas tad naturalu, kad galime padiskutuoti ir pasvarstyti vieni su kitais savo nuomonėmis, norais ir pnš.
Negausi tu to pranašo tad nebesistenk savo niekuo vertais postais įrodyti to ko nėra :)
O jei į tema tai kažkur mačiau, kad iš amerikos niekur nepabėgs ir apsistos joje RS kompanija. Tad manyčiau bus dabar koks LV arba SF :) Tiesą sakant norėčiau išvysti naujai perkurta SF miestą :D
Barzdocius prieš 9 metus
Arba negaišk laiko uždirbdamas kitiems pinigus ir jei neturi ką veikt pailsėk nuo pc. Tai kartais yra toks OSUM jausmas :) Ir žiauriai padeda :)
Na, bet jei į tema tai žinau "Paidverts" tokį.
Barzdocius prieš 9 metus
@Edvinas o tam, kad žino jog kažkas iš to darysis pinigus. Todėl nenori nei pats dirbti nei kitam duoti :) Aš vietoj jo irgi neduočiau, nes jei aš pats kuriu tai aš ir užbaigsiu panorėjus ir tai yra tik mano reikalas manau.
Barzdocius prieš 9 metus
Nemaniau, kad mano favoritai buvo nesenai viena prasčiausių komandų :D Nustebino ir labai patiko :)
P.S Gal žinai kodėl fanaticuose visi tokie "pavalgę"? :D Ypač flushas :D
Barzdocius prieš 9 metus
Man oldschooliniai visada patiks ir juos įsijungus apims begalė gerų jausmų, tačiau, kad juos lošt kaip seniau tai jau ne man :) Tarkim CS. Namuose žaidžiu CS GO, o prieš pora dienų kompiuterinėje lošiau CS 1.6. Aišku 1.6 priminė senus gerus laikus ir buvo neapsakomai OSUM, bet kovoje CS vs CS GO pasirinkčiau CS GO.
Barzdocius prieš 9 metus
Įdomiai skaitėsi. Būtų šaunu išvysti tokia informacija apie mano favoritus - Fnatic`us :)
Barzdocius prieš 9 metus
Asmeniškai nematau kodėl turėčiau tai daryti. Tokie video kaip šis asmeniškai daro gėda mūsų šaliai kartu ir man. Ir tikrai nepalaikau tų kurie tokį mūsų kaimišką elgesį toleruoja ir platina tame neįžvelgdami problemų.
Kol buvo Šapras gal ir buvo tokių pajuokavimų, tačiau jie ir buvo pajuokavimai. Dabar matau tik tai kažkokį plikį, kuris pradėjo diktuoti savo taisykles..
Štai pavyzdys www.youtube.com/watch?v=ghiHbvSosjA
Barzdocius prieš 9 metus
Barzdocius prieš 9 metus
@KenBrown matai tas ir yra, kad mokykloje jau antri metai C++ moko, bet aš iki šiol neparašyčiau pačio paprasčiausio sakinio :D C++ buvo pirma ir paskutinė manau :D
@Edvinas na kaip ir sakiau C++ jau teko susidurt tai atmušė visus norus nuo programavimo tai nemanau, kad tavo tas PHP mane bent kiek gelbėtų :D Tiesiog yra žmonių, kurie tam gabūs ir kurie ne, tai aš būčiau prie tų negabių :D