Barzdocius prieš 9 metus
Sudominai, bet žinau, kad atsidaręs kokią pamoką greit tas susidomėjimas dings kai išvysiu krūva heroglifų :D Ne man programavimas.
Būtų visai ir man įdomu sužinot kokias kalbas maze.lt dar naudoja be java?
Barzdocius prieš 9 metus
@quiN. Rimtai tu dėl atsijungimų žmonių nervus lygini su ten apšaudomais žmonėm, kurie kiekvieną dieną žūsta? Aš manau mažiausiai rūpi tie atsijungimai kai tokia situacija..
Barzdocius prieš 9 metus
Mano šiuo metu strategai ir veiksmo/šaudyklės
Tai būtų Banished, CS GO, GTA
Barzdocius prieš 9 metus
Čia spėju iš ŽB svetainės yra paimta :) Kiek mačiau jie tokias lenteles ir statistikas sudarinėja ;)
Barzdocius prieš 9 metus
@SnoutUp Čia lygiai tas pats kaip savęs pagyrimas, tačiau ar nuo savo pagyrimo sau pačiam jauties geriau nei, kad kitas pagyrė? Kad save motyvuotum pats reikia rasti savo motyvacijai motyvacijos, nes iš nieko ji nesisems :)
Barzdocius prieš 9 metus
@CodeMenas Na vistiek jei šia sritim pradėt dirbti reikia žinoti kaip kas, nes jei kas užklaus ir neatsakysi gėda :) Todėl @TETYYS sužlugdė mano viltis dar kada išmokti bent šiek tiek programuoti :D
Barzdocius prieš 9 metus
@Mikro nu va kaip tu trumpai ir aiškiai pasakei tai ką aš bandžiau su savo rašliava :D Būtent tai ir siūlau.
Barzdocius prieš 9 metus
Ką čia kabinėjatės. Yra gerų ir gražių tų dizainų :) Jei liko žmogui nuo senesnių laikų tai jau nebegalima parduot? Nesąmonė :) Sėkmės pardavimuose