Barzdocius prieš 9 metus
O kiek už nupiešimą kažko panašaus į gamingworld dizainą ant HTML? Nu aišku mažiau visko reikėtų, bet panašaus reikėtų
Barzdocius prieš 9 metus
Karšta čia pas jus :D Na pas kiekviena yra po truputį tiesos. Tarkim, kad androidas eina sparčiai į priekį, o WP visko yra mažiau. Bet nokios kaip sakė dauguma tikrai yra aparatas kurio nepakeis niekas savo kokybę. Taip pat sutikčiau ir su komentaru, kad samsungus kepa sparčiai na ir dėl to jie man nepatinka, nes nusipirkai naujausia, po mėnesio kokio žiūrėk jau pavadins taviškį senieną.. :D Bajeris, bet tokia realybė. Taip pat nepraleidau ir tokių komentarų kur siūlė kitus variantus kaip sony, one plus. Sonikas man visai nieko, bet nežinau nelimpa jis man nors minčių yra ir apie jį (z3), o one plus na telefoną imt noriu ne metams, bet kad patarnautų jis man truputį todėl rizikuot nesinori. Kažkas taip pat minėjo ir apple daikčiukus. Pinigų yra, bet apple yra apple - (nepatinka tai, kad baterija integruota, nesideda micro sd card, yra vidines atminties tik 16gb kai vartotojui paliekama jos apie 10 gb na ir tai, kad kita os ir viskas pririšta ir + angliškas(ne dėl to, kad nemokėčiau anglų aišku :D)).
Išklausęs jūsų nuomonęs susidariau vaizdą maždaug kaip kas, o kaip kažkas klausė ką sugalvojau tai pranešiu jau po to kai laikysiu aš tą "žvėriuką" rankose :D Ačiū jums visiems už jūsų nuomones.
P.S Jei suvėliau soriukas :D
Barzdocius prieš 9 metus
@Bičas bet supranti tie dažasvaidžiai yra už pinigus. Turėdamas vienam kartui ant dažaisvaizdžio nekažką nuveiksi, o tarkim koks futbolas, kašis ar koks čiuožinėjimas nereikalauja išlaidų išskyrus pasiruošimui.
Barzdocius prieš 9 metus
Hm kuo toliau tuo įdomiau. Gal bus daugiau nuomonių? :) O kokį telefoną rinktumėtės patys?
Barzdocius prieš 9 metus
Apie tą patį ir aš mastau, bet androidui sparciai kuriasi programėlės ar nebus taip, kad su nokia daug ko negalėsiu išmėgint?
Barzdocius prieš 9 metus
@STEAM žaidimai oi seniuk :D tam ir yra konkursai, kad padarai kažką gero nemokamai :D Šmikis esi :D
Barzdocius prieš 9 metus
Gera mintis. Gal būt užsibaigtų tokie beprasmiai įspėjimai kaip double, ar triple post. Ir padoriau atrodo kai prisijungia tekstas, o ne vieno žmogaus tarkim 3 pranešimai atskirai.