Barzdocius prieš 9 metus
Nevisai taip. Tarkim aš esu Nova 2 ir jei aš pralošiu prieš nova 2 - nova 3 tai man kainuoja 1 laimėjimą. Jei pralošiu prieš silver elite master - nova 1 tai man kainuoja kažkur 2 laimėjimus. Jei pralošiu prieš tave ar mg ar aukštesnius tai man kainuoja vos kelis taškus tai realiai reikėtų eit lošt prie aukštesnius ir nebijot pralošt :) O su MVP paneigsiu. Seniau iš silver 3 kai bandžiau išlipt surinkdavau po 12 MVP ir tai teko laimėti 5 mačus iš eilės kiekvienam mače būdavo apie 8-12 MVP, o su kitu acc vos pora mačų laimėjau kai MVP pora gal tik turėjau ir kilo iškarto tad jie čia nedaug ką priduoda. Na o laimėti 3-4 tada kai neturi iš eilės kokių 3 pralaimėjimų kitaip daugiau teks sulošt :)
Barzdocius prieš 9 metus
@MartynasPii Žinoma. Klaidų yra visur. Niekas nesukūrė kažko tobulo. Net ir žaidimų kūrėjai padaro ir palieka klaidų.
Barzdocius prieš 9 metus
@MartynasPii Šiame forume klaidų pilna ir ką tu į tai? Kaip šis forumas veikia jei jame pilna bugų? O_o
Barzdocius prieš 9 metus
Paspausiu žalią, bet galėjai ir išverst. Kol dar turim tą savo kalbą dar pasinaudokim ja ;)
Barzdocius prieš 9 metus
@ProGreen O kaip žaidimai? Girdėjau nelabai nori vežti žaidimus 10TP. Nebus bajerio, kad įsirašau ir tada GG nebepaleidžia nė vieno grajaus? Čia aš apie steaminius kalbu.