BGC prieš 10 metų
Ačiū ☺ Stengsiuosi sukurti daugiau įdomių video (funny, vlog, info) o ne vien tik gameplay. Turiu daug idėjų tik reikia laiko jas įgyvendinti
BGC prieš 10 metų
Jo jau pastebejau ir aš, tai mano vaizdo įrašymo įrenginys truputuka nugrybavo. Būtinai viska sutvarkysiu kuo greičiau. ☺
BGC prieš 10 metų
Tai yra vadinama priminimu žiūrovams video pabaigoja paspausti "like ir subscribe" o ne maldavimu. Tai du skirtingi dalykai ir aš būtent tai ir bandžiau paaiškinti savo video.
BGC prieš 10 metų
Ačiū :) Jaudinausi nes nesu prates prie kameros ir todel buvo sunku atsipalaiduoti, scenos baimė. :)
BGC prieš 10 metų
Na barzda dabar madinga ir tuo pačiu sutaupai pinigų nepirkdamas skutimosi reikmenų :). Aš ištikrųjų išbandau visus žaidimus kurie tik pakliūna į rankas, tiesiog iš smalsumo, bet mėgstamiausi tai beabejo FPS :)
BGC prieš 10 metų
PamParam pasiduoti tikrai nežadu, nes man patinka tai ką aš darau ☺. Bandžiau ir kituose forumuose kurių iš tikrųjų nera labai daug, bet palyginus su jūsų forumu tai kituose aktyvumas labai mazas.
BGC prieš 10 metų
Na geimeriams amžiaus nėra nustatyta, žaidžia jauni žaidžia vyresni (šiaip as dar nesu jau toks ir senas tik barzda užsiauginau tai truputuka sendina) :)
BGC prieš 10 metų
Jei tik bus galimybė būtinai išbandyk, tikrai ne pasigailėsi. Super įtraukiantis žaidimas. Jei neklystu tai iki tol kol jau galėsiu patekti i dark zone tai čia toks kaip ir single player kurį gali žaisti ir grupėje su kitais žaidėjais.