BGC prieš 8 metus
Ačiū ☺ Stengsiuosi sukurti daugiau įdomių video (funny, vlog, info) o ne vien tik gameplay. Turiu daug idėjų tik reikia laiko jas įgyvendinti
BGC prieš 8 metus
Jo jau pastebejau ir aš, tai mano vaizdo įrašymo įrenginys truputuka nugrybavo. Būtinai viska sutvarkysiu kuo greičiau. ☺
BGC prieš 8 metus
Tai yra vadinama priminimu žiūrovams video pabaigoja paspausti "like ir subscribe" o ne maldavimu. Tai du skirtingi dalykai ir aš būtent tai ir bandžiau paaiškinti savo video.
BGC prieš 8 metus
Ačiū :) Jaudinausi nes nesu prates prie kameros ir todel buvo sunku atsipalaiduoti, scenos baimė. :)
BGC prieš 8 metus
Na barzda dabar madinga ir tuo pačiu sutaupai pinigų nepirkdamas skutimosi reikmenų :). Aš ištikrųjų išbandau visus žaidimus kurie tik pakliūna į rankas, tiesiog iš smalsumo, bet mėgstamiausi tai beabejo FPS :)
BGC prieš 8 metus
PamParam pasiduoti tikrai nežadu, nes man patinka tai ką aš darau ☺. Bandžiau ir kituose forumuose kurių iš tikrųjų nera labai daug, bet palyginus su jūsų forumu tai kituose aktyvumas labai mazas.
BGC prieš 8 metus
Na geimeriams amžiaus nėra nustatyta, žaidžia jauni žaidžia vyresni (šiaip as dar nesu jau toks ir senas tik barzda užsiauginau tai truputuka sendina) :)
BGC prieš 8 metus
Jei tik bus galimybė būtinai išbandyk, tikrai ne pasigailėsi. Super įtraukiantis žaidimas. Jei neklystu tai iki tol kol jau galėsiu patekti i dark zone tai čia toks kaip ir single player kurį gali žaisti ir grupėje su kitais žaidėjais.