BGC prieš 8 metus
Kaip minėjau video šiuos žaidimus galima žaisti ir naudojant kitus interneto puslapius ir FCB tik vienas is variantų. Pagrinde naudoju Chrome, bet deje nemokamus žaidimus kuriuos pasirinkau galima žaisti tik naudojant explorer arba mozilla naršykles. Vis dar naudoju Windows 7, nes man asmeniškai nepatinka Windows 8 ar Windows 10.
BGC prieš 8 metus
Jei patinka trečio asmens šaudyklės tai rekomenduočiau išbandyti The Division žaidimą. Tikrai įdomus ir įtraukiantis žaidimas. :)
BGC prieš 8 metus
Sutinku, man jis tai pat primena Counter Strike žaidimą tik daug lėtesne versija ☺
BGC prieš 8 metus
Kaip skelbia žiniasklaida, kad jie nutraukė ilgalaikį konkurencijos karą ir nusprende sukurti partnerystę. Mano nuomonė tokia pati, kad už viso šito slypi tik pinigai.
BGC prieš 8 metus
Aš apskritai nesuprantu kaip jie tai padarys ir kodėl jie tai daro. Playstation per tiek metų net nesugebėjo padaryti, kad būtų galima PSN account vardo pasikeisti o dabar jie užsibrėžė apversti aukštyn kojom visa gaming sistemą.
BGC prieš 8 metus
Būtent!!! Kiekvienas PC žaidėjas pripažins, kad žaidžiant FPS žaidimus pelė ir klaviatūra turi daugiau privalumų nei valdymo pultelis, todėl man ir įdomu kaip jie žada visa tai subalansuoti.
BGC prieš 8 metus
Kaip jau minejau kitame komentare, aš nesu jau toks senas :) Speju ir vaikus auginti ir į darba eiti ir dar žaidimus žaisti :) svarbiausia viską kruopščiai susiplanuoti. Del fono tai sutinku galejo būti ir geriau, bet tai mano pirmas VLOG video tad dar yra ko mokintis ir tobulėti. Ačiū už palaikymą. :)