BGC prieš 8 metus
Žaidimas tikrai nerealus ☺ Kai pradedi žaisti tai negali atsitraukti, nes norisi sužinoti o kas bus toliau? Labai džiaugiuosi, kad patiko
BGC prieš 8 metus
Supratau :) Keisiu pavadinimus ir daugiau nesisveikinsiu :) O ar yra specifine vieta šitame forume kur būtų galima kelti video nuorodas?
BGC prieš 8 metus
Tai buvo naujas žemėlapis ir naujas ginklas todėl ir sunkokai sekėsi žaisti. Nauju video tikrai bus. Ačiū už palaikymą. :)
BGC prieš 8 metus
Aš 100% už multiplayer. O kodėl? O todėl, kad dabar multiplayer žaidimai jau pasiekė tokį lygį jog į single player net nebesinori žiūrėti. Nebent būtų super įdomi istorija. Sklinda gandai, kad kai kurios žaidimų kompanijos ateityje apskritai planuoja atsisakyti single player. Kaip pavizdys tai jau įvyko su Rainbow six siege žaidimu. Mano nuomonė, kad geriausias variantas tai kai single player žaidimas yra integruojamas į multiplayer žaidima. Jei ne klystu tai būtent toks ir bus naujas žaidimas "The Division".
BGC prieš 8 metus
Facecam tikrai bus, kol kas dar ne streaminu gal būt ateityje. Mano channel yra lietuvių kalba o kodėl sužinosite is mano pirmo VLOG video prie kurio butent šiuo metu dirbu.
BGC prieš 8 metus
Ačiū :) Jusu komentarai man padeda suprasti ką as darau ne taip o as tada stengiuosi tuos trūkumus pasalinti. Tobulėjimui ribų nėra. Ačiū dar karta už palaikymą. :)