BGC prieš 8 metus
Ačiū už patarimus ir pastebėjimus. Žinau kad kartais nusikomentuoju i pievas o priežastis yra tokia, kad kol kas vis dar labai sunku komentuoti ir žaisti tuo pačiu metu. Pazadu pasitaisyti :). Sutinku kad daug lengviau būtų tiesiog padaryti įrašą ir tada komentuoti, bet tokiu būdu neįmanoma perteikti emocijų o jos ir yra svarbiausios ir suteikia video gyvumo. Facecam būtinai bus. Dar kartą ačiū už palaikymą. ;)
BGC prieš 8 metus
Ačiū už patarimą, kadangi pradėjau savo YOUTUBE channel tik prieš kelis mėnesius tai dar reikia daug ką išmokti ir tobulėti. :)
BGC prieš 8 metus
Kodel? Kas būtent nepatiko? Klausiu nes, planuoju ir pats įsigyti šitą žaidimą. Beta versijos nežaidžiau tiesiog laukiu kovo 8d. kai bus išleista pilna žaidimo versija.
BGC prieš 8 metus
Qiux ir aš tai pat laukiu gero WWII žaidimo, nes jau pakanka viso to futuristinio š*** žaidimų. Labai tikiuosi kad, naujas Battlefield butent ir bus tokio žanro žaidimas. :)
BGC prieš 8 metus
Prisipažinsiu kad aš ištikrųjų labiausiai laukiu rudenio nes EA Game's pažadėjo, kad šiais metais sulauksime naujo BATTLEFIELD žaidimo. Dar kol kas jokios informacijos nėra skelbiama viešai tad labai tikiuosi, kad jie laikysis savo žodžiuo, nes aš esu didelis Battlefield žaidimų fanas :)
BGC prieš 8 metus
Nežinau kodėl, bet vis dar abejoju dėl Far Cry Primal žaidimo. Bandau rinktis tarp jo ir The Division ir akys krypsta į The Division. :) Manau palauksiu kitų gameriu atsiliepimų po išleidimo dienos ir tada apsispręsiu. :)