Darrel_ prieš 8 metus
Pats turiu dabar ta Z3 ir vos ant šono krito su dekliukų ir iškarto įskilimas nuo vieno šono iki kito ir pusė ekrano nereguoja. Šiaip siūlyčiau Motorola Droid Turbo 2 kiek žinau jo ekranas yra labai atsparus skilimams. O jei ką nors pigesnio tai Xiaomi Note 2 kiek žinau irgi neblogas.
Darrel_ prieš 8 metus
@Optimist78 Tu apie Windows 8? :D Dėl to tai galbūt bet aš pačių Windows 8 neesu naudojas tai nežinau ant kiek tai būtų nepatogu. Na šiaip aš kiek naudojau savo Z3 tai tikrai nepasakyčiau kad man buvo nepatogu kad Home mygtukas yra ant ekrano.
Darrel_ prieš 8 metus
@Geans Ta technologiją skirta perduoti nedidelį skaičių vatų orų kaip pagal tavę. O buitinėi technikai reikia apie 220v ir nemažai amperazų ar kaip jie ten vadinasi. Jei jau galima ryšį orų bet kokių atvejų bus tokia technologija kuri perduos elektrą oru. http://www.androidcentral.com/these-android-phones-can-handle-wireless-charging list'as kuriame telefonai su wireless charging technologija.
Darrel_ prieš 8 metus
@Optimist78 Čia kaip kam, užtat bus matyt tikrai didesnį ekraną. Dėl manęs pavyzdžiui ir ant ekrano patogu.
Darrel_ prieš 8 metus
@Rin Nu šiaip atsparumą vandeniui jau turi ir Android telefonai tai kad čia nieko naujo. O ir tie įbrežimai jau ant šiuolaikinių ekranų nelabai matosi. Kalbant apie pati iPhone 7 man įdomu ar bus shatterproof technologiją kadangi Android telefonas Droid Turbo 2 kiek žinau jau turi tokia technologiją.
Darrel_ prieš 8 metus
@Scarletas Teks išvis apseit be žaidimo kadangi tame link'e survey meta ir viskas.
Darrel_ prieš 8 metus
@Scarletas Ta list'ą aš mačiau ir ten nieko įdomaus. Pusė žaidimų net neprimena 2D žaidimo (ko aš labiausiai ir norėčiau). Terraria esu bandęs ir valdymas man visiškai nepatogus buvo ant Android.