Darrel_ prieš 8 metus
Labai daug idomiu faktu nesuzinojau bet uztat kai man buvo 2 Black Rihno (nezinau kaip lieutviskai :D) buvo issaugoti nuo sunaikinimo. Per tiek metu kiek gyvenu praradom 60.0mln hektaru misku. Man tiek pat metu kiek ir Dubai Marina miestui. Daugiau kaip ir nieko idomaus :D
Darrel_ prieš 8 metus
Kažkaip pamačius šita tema aš kažkaip apsidžiaugiau kad pas manę kompiuteris vertas šudo :D
Darrel_ prieš 8 metus
Na nežinau kaip jum, bet aš kažkaip daugiau prie mažesnių telefonų :D Dabar tenka naudoti S Duos bet gimtadieniui galbūt brolis padovanos iPhone 5S nes pats turi iPhone 6S. Planuose turėjom tvarkyt mano sudaužyta Z3 bet pagalvojo pigiau bus nupirk naują negu taisyt :D Pratęsiant apie dydį tai mano ir pirmasis išmanusis nebuvo didelis vos 3.5" bet ilgai jo nenaudojau nes tai brolis pasiimdavo ir pats jį sudaužydavo ar savo telefoną parduodavo kam ir mano pasiimdavo. Ir aš tokius telefonus gal 3-4 turėjau, tada nemažai laiko praleidau vėl su tais mygtukiniais telefonais o paskui gal netgi apie metus atsinaudojau su Asha 305 ir turbūt vien dėl to man daugiau limpa mažesnio ekrano telefonai negu didesnio.
Darrel_ prieš 8 metus
24h jūs dar maratonu vadinat? Šiaip laikais jau vos gal ne kas penktas vaikas tiek atsinolaifina.