Darrel_ prieš 9 metus
@b0ss Nepapildymas tavo :D - Aš pradžiai bandžiau pajungės ausinės bet buvo tas pats, paskui pasijungiau mažutes kalonelės bet tai nepadėjo. Dėl tos "visus draiverius atnaujinančios" programos tai jau system restore pasidariau tai jokie driver'iai jau su ja neatnaujinti. Dėl tavo pateiktu draiverių, man pradžiai reikia ištrinti savo dabartinius Realtek AC'97 Audio draiverius?
Darrel_ prieš 9 metus
@b0ss Pradžiai aš per AMD Gaming Evolved patikrinau ar nėra GPU draiver'ių atnaujinimo ir nieko nerado, o jei tiksliau aš GPU driver'ius atnaujinau per DriverMax, tiesiog aš neradau Pro versijos kas man neleido visus driver'ius atnaujint. Rado 10 atnaujinimų o atnaujinau tiktais garso driver'ius ir vaizdo o visus kitus per Advaced Driver Updater. Dėl antivirusinės tai žinok, kartais man tenka pasisaugoti nes kai brolis dar sėdi prie PC kartais, tai jis sugėba virusų prisiust :D.
Darrel_ prieš 9 metus
@b0ss Ankščiau aš naudojau avast! antivirusine ir suo išspausdavau tiek. Su Advanced Driver Updater atsinaujinau visus draiver'ius, tarp jų buvo ir GPU. Live For Speed ankščiau žaidžiau bet FPS kritimo nepajaučiau. Ant LFS 0.6H aš gaunu maždaug 30-50FPS su ENB ir tekstūromis o be ENB apie 60FPS maždaug. Keist nieko nekeičiau, po perašymo į Windows 8.1 kas buvo gal prieš mėn tai tik prieš pora dienų GTA:SA įsirašiau.