Darrel_ prieš 8 metus
Tiesa sakant man tai nėra skirtumo.. Aš konsolės neturiu bet dauguma konsolių turėtoju turi ir PC tai dėl manęs kažkaip šita idėja keista.
Darrel_ prieš 8 metus
Man tiesa sakant kartais keista pasirodo kai vyresnės kartos asmenys žaidžia žaidimus kai jie galėtu auginti vaikus ir panašiai :D. O kalbant apie vlog'ą tai fono truko tikriausiai įdomesnio o ir kaip tau kiti ankščiau minėjo tavo balsas tikrai geras :+1:
Darrel_ prieš 8 metus
@mandras Ant Image aš ir taip supratau kaip galima jam uždėt overlay efektą bet aš noriu tik ant spalvos jokios nuotraukos nieko tiesiog spalva. Bet turi susidaryti toks efektas, čia balta spalva naudojant Overlay blend-mode (nuotrauką iš photoshop) bet aš tai noriu padaryti dabar kode ar tai CSS ar tai HTML. Jei bandau daryti šitaip
.div {
background-color: #fff;
background-blend-mode: overlay;
}
Taip jis neveikia be nuotraukos kažkodėl o jeigu daryti su rgba tai tiesiog tas baltas fonas taps permatomas bet nebebus šviesus.
Darrel_ prieš 8 metus
Bent 50/50, mėgstu pažaisti ir Singleplayer kai yra tikrai gerą istorija pavyzdžiui The Walking Dead ar šiaip įdomus veiksmas kaip Mirror's Edge. Bet jeigu yra gera kompaniją tai mėgstu žaisti ir MP bet ir vienas mėgstu pažaist MP.