Darrel_ prieš 9 metus
FIFA dalys, Banished, Colin McRae : DiRT 2, DiRT 3, Race Driver GRID, Crysis dalys, Far Cry dalys.
Darrel_ prieš 9 metus
Kad pas mane dabar Windows 8.1. O programų pas mane irgi nėra daug kad galėtu sugadinti visa CS'ą. Šiaip visi siūlo iš ewar.lt siūstis ta CS 1.6 bent kiek man teko skaityti.
Darrel_ prieš 9 metus
Man rodos čia jau bus problemos su pačiu DiRT 3. Aš atsisiunčiau FIFA 10 kurio reikalavimai man atrodo tokie patys kaip ir DiRT 3. Ir FIFA galiu lošti ant max rezoliucijos ir ant medium "Level of Detail". Na nesvarbu, aš DiRT'ą jau ištryniau ir pasileidau siūstis antra dalį.
Darrel_ prieš 9 metus
Kad mane dabar leidžiant žaidimą išviso niekas neįvyksta. Tiesiog paspaudžiu ant tos icon'os cs'o ir žiūrint per Task Manager tai hl procesas atsiranda ir dingsta tiesiog.
Darrel_ prieš 9 metus
Tai kad iš pradžių ir buvau atsisiuntęs iš laikiux'o bet tiesiog po vienos dienos susipiso.. Bet šiaip aš visada naudodavau iš ewar.lt ir man nebūdavo jokių problemų.
Darrel_ prieš 9 metus
Taip pat esmė manau bus ne branduoliuose.. Youtubeja yra video kaip čiuvakas lošia DiRT 3 ant Pentium 4 kuris taip pat turi tik 1 branduolį.
https://youtu.be/h8QyNGPhGoM
Jeigu aš savo procesorių pabandyčiau overcloackint tai jis veiktu? Kaip manot?
Darrel_ prieš 9 metus
Dar net tas pats Rust reikalauja Athlon 64 x2 procesoriaus bet aš jį irgi galėjau pažaisti ant savo senolio.
Darrel_ prieš 9 metus
@strlordlt Tu bent perskaitei visa temos turinį? Aš jau žaidžiau keletas žaidimų kuriu reikalavimai galima sakyti tie patys..
Darrel_ prieš 9 metus
Ankščiau su draugė mes naudodavome kartu zMule siūstis įvairiausius žaidimus kaip, "Sims, Vice City" ir panašiai. O dabar, bent aš perejau prie uTorrent o muzikos konvertavimui naudoju Youtube-MP3.org :).