Darrel_ prieš 9 metus
@quiN. NFS atsibodęs jau nesveikai .. Hitman nelabai ką ir vežtu mano manymu :D GTA tai kažkaip atsibodusios o GTA IV neveža :/ Max Payne 2 perejas Max Payne 1 vienoi vietoi nieko neinkertu Max Payne 3 neišvilktu, Mafia 1 kažkada bandžiau tai nesamonė kažkokia, Mafia 2 lagina :(.
@Qiux The Walking Dead gal reikes išbandyt nes noriu ką nors su siaubiu dar :D O dėl Saints Row 2 jam lygtais dual-core proco reikia o pas mane single-core.
Darrel_ prieš 9 metus
Čia jau kita dziela :D Manyčiau dauguma išbandysiu bet dėl Crysis abejoju 1 dali bandžiau net nepasileido. Ir dėl Assasin's Creed lagino gan stripiai. GTA IV čj ant W8 lagins man :/. Bet už kitus didelis ačiū.
Darrel_ prieš 9 metus
Na dėl pirkimo abejoju :D Geriau kokio konkurso palauksiu :D Na o šiaip dėkoju už komentarus.
Darrel_ prieš 9 metus
Paprašyk tėvų kad uždėtu slaptažodį ir tau nesakytu ir bus rami galva :) Arba tiesiog steam'ą parduok. Aš bent steam'o neturiu, bet keletas žaidimų kompiuteryje turiu, bet visvien atsiranda laiko mokslams draugams. Bet irgi mintis kyla kad kai kur nors nueini kad tik greičiau padaryti ir eiti prie PC :D