Darrel_ prieš 8 metus
@SkepticalHippo Na fizikos ir chemijos dar tiesa sakant nesimokau o dėl matematikos aišku aš taip nedarau. Visa laiką sėdžiu pamokuose matematikos, darau namų darbus ir panašiai sunku būna bet kai pamatai kokį pusmetį išveda tai pagalvoji kad ir visai verta buvo. O šiaip labai ačiū už tokį išsamų atsakymą.
Darrel_ prieš 8 metus
@MantasV Su senais žaidimais tai čia tiesa.. Aš atsimenu netgi ant Windows 8.1 SA:MP'o negalėjau pažaisti netgi su GTA V HUD mod'ų bet PC buvo carų laikų nors ant Win 7 galėjau daugiau modų prisikišt ir žaist be lag'ų. Bet su naujais žaidimais manau ant Windows 10 bus kaip tik didesnis FPS kai normaliai pradės palaikyti DirectX 12.
Darrel_ prieš 8 metus
@Citadoras HTML kode po
<html>
turi būti įrašyta
<link href="style.css" rel="stylesheet">
Vietoj "style.css" parašyk savo .css failiuko pavadinimą.
Darrel_ prieš 8 metus
Nu šiaip įvairių div'ų ir taip toliau nereikia.
body {
background: url(vieta) no-repeat ir taip toliau;
}
Darrel_ prieš 8 metus
@Yiin Vėl gi man žiauriai padėjai bet dabar dar reiktu pagalbos. Dabar yra toks vaizdas http://prntscr.com/a38byz ir matai kur yra visas tas lorem ipsum tekstas? Eitu jį kažkaip sutraukt kad jis sutilptu į ta balta tokį langą ? Kodas
HTML
<html>
<title> CAD </title>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8">
<link href="style.css" rel="stylesheet">
</head>
</html>
<body>
<div class="info">
<t> Lorem ipsum - tai fiktyvus tekstas naudojamas spaudos ir grafinio dizaino pasaulyje jau nuo XVI a.
pradžios. Lorem Ipsum tapo standartiniu fiktyviu tekstu, kai nežinomas spaustuvininkas atsitiktine
tvarka išdėliojo raides atspaudų prese ir tokiu būdu sukūrė raidžių egzempliorių. Šis tekstas išliko
beveik nepasikeitęs ne tik penkis amžius, bet ir įžengė i kopiuterinio grafinio dizaino laikus. Jis išp
opuliarėjo XX a. šeštajame dešimtmetyje, kai buvo išleisti Letraset lapai su Lorem Ipsum ištraukom
is, o vėliau -leidybinė sistema AldusPageMaker, kurioje buvo ir Lorem Ipsum versija. </t>
<div class="infoimage">
</div>
</div>
<div class="navtexts">
<a href="#"><t> PAGRINDINIS </t></a>
<a href="#"><t> FORUMAS </t></a>
<a href="#"><t> PASLAUGOS </t></a>
<a href="#"><t> ATLIKTI DARBAI </t></a>
<a href="#"><t> KONTAKTAI </t></a>
</div>
</body>
CSS
* {
margin: 0;
padding: 0;
}
body {
background: #e2e2e2;
}
.navtexts a {
color: #868686;
text-decoration: none;
font-size: 14px;
font-family: Myriad Pro;
padding: 0px 2px;
}
.navtexts {
position: absolute;
margin-top: 230px;
margin-left: 540px;
}
.info {
border-radius: 25px;
background: #f2f2f2;
margin-top: 250px;
margin-left: 330px;
width: 668px;
height: 126px;
z-index: -1;
}
.info t {
color: #8e8d8d;
font-size: 9px;
font-family: Arial;
}
.infoimage {
background-image: url(images/infoimage.png);
width: 232px;
height: 232px;
margin-left: -20px;
margin-top: -80px;
}
Darrel_ prieš 8 metus
Šiaip turėtu pavešt 720p ir ant High nustatymų aišku ne visu reiktu pažaist. https://www.youtube.com/watch?v=P3Gvj-ps9Rc pagal video aprašymą išgautum 30-50fps.
Darrel_ prieš 8 metus
Tik vat man dabar įdomu kaip padaryt kad jeigu aš judinsiu tekstą jis neišjudintu pačio .nav lango ?