Darrel_ prieš 8 metus
@easy_peasy_lemon_squeezy Pirmoji priežastys kodėl aš grįžau prie Android tai kad jis sakyčiau nėra labai customazible (nežinau kaip rašosi :D) o keitinet savo telefono išvaizdą man visai patinka. Antroji priežastys nėra daug apps'ų ar žaidimų kuriuos aš galiu žaisti ant Android. Trečioji priežastys tai kad iš interneto siųstų žaidimų įsirašyt pagrinde ir negali.. Buvau pasidaręs kad eitu įsirašyt iš PC bet ir tai leido tik 2-3 atsisiust o paskui error'us mestdavo kad perdaug jau programų jau įrašyta per PC ir panašiai.
Darrel_ prieš 8 metus
@deepfall Lietuvoje man deja netinka :D Daug žaidimų aš nežaidžiu pagrinde Minecraft bet kartais Photoshop'ą įsijungiu. Tai manau tokiems darbams Macbook'o pakaktu. Šiaip radau dar tokį variantą neblogą http://www.ebay.co.uk/itm/ASUS-X750LB-Core-i5-4200U-1-6-GHz-17-3-HD-4GB-RAM-GeForce-GT740M-Win-8-/151948319829?hash=item2360d35c55:g:vOYAAOSwk1JWcHuB
Bet kažkaip labai pigiai atrodo ir galvoju kad apgaus..
Darrel_ prieš 8 metus
Mirror's Edge afigienas žaidimas. How to Survive irgi esu žaidęs, labai patiko.
Darrel_ prieš 8 metus
Aušinimas bus tikrai geras, dažniausiai ventiliatorius deda ant tu radiatorių vien dėl to kad tik dulkių ten daug nesikauptu manau ir viskas.