Darrel_ prieš 8 metus
@Citadoras Įsirašyt jų vis vien negalėsi. Per PC juos rašytis reikia su Windows Phone SDK jei neklystu.
Darrel_ prieš 8 metus
@Arvydas Savo facebook puslapyje jis parašė kad niekam nepataria daryt tokio stream'o ir kad tai yra rizikinga. O tas PinkSEL tikrai neatlaikys nes jeigu Pegasas ten stebuklingų būdų atlaike 96h kai jis ankščiau buvo sportininkas ir yra gal apie 10 metų vyresnis už ta PinkSEL bet dabar matosi kad jam ne kas. Skundžiasi kad galva skauda, kosėja - spėju pasekmės po stream'o. Tai tas PinkSEL max dvi paras atlaikys.
Darrel_ prieš 8 metus
Kiek girdėjau tas Pink'as miega jau pirma para tai nemanau kad jis atlaikys. O kalbant apie tokius išbandymus tai yra rizikinga, tai kad jeigu gersi energetinius, sėdėsi be mankštos tai ilgai jis nelaikys. Ne tik kad atsijungs bet ir bus išvežtas į ligoninė.
Darrel_ prieš 8 metus
Nors kaip ir Positive nuo Windows Phone grįžau į Android bet vis vien pasidalinsiu.
Kokį telefono modelį naudojate? Naudoju - Nokia Lumia 635.
Kokia operacinė sistema? Buvo Windows Phone 8.1
Ar naudojatės Windows Insider programėle, gauti ankstesnius Update'us? Lyg ir ir ne.
Darrel_ prieš 8 metus
@SkepticalHippo Na matai mane pritraukė visi tie MOBA žaidimai :D. O dėl pranašumo tai taip, aš tiesa sakant kas karta kai mano nužudydavo rekdavau kad jie čyteriai ir panašiai nors ištikrujų jis buvo tiesiog pranašesni už manę :D
Darrel_ prieš 8 metus
Oi tikrai taip būna ypač su MOBA ir MMORPG žaidimais. Aš kai lol'ą pradėjau žaist visiškai nemokėjau žaist bet ir dabar nemoku ;(. O su strategais tai išvis, nelinkęs aš tokių žaidimų žaist nes prisitatau visko ir paskui neturiu ką veikt nes neber pinigų :D
Darrel_ prieš 8 metus
Aš pats pradėjau lol'ą žaist dar net nei biškio MOBA žaidimų nežaidęs ir nieko visiškai nemokėjo. Kaip man yra minėja geriausia būtų pradėti nuo tokių champ'ų kaip Ashe. Kartais žaisdavo gerai o kartais žiauriai blogai. LVL kelimas tai aišku kad svarbiausias nes kitaip skill'ų negalėsi kelt o dėl item'ų tai jeigu be jų būsi tai tiesiog slabnas ir liksi. Build'us traukdavau iš interneto bet ir nesakau kad ir dabar moku žaist. Aišku lol'o aš dabar nežaidžiu o žaidžiu kita MOBA žaidimą ant planšetės t.y Vainglory bet irgi kartais gerai sekasi o kartais žiauriai blogai.