deivis prieš 8 metus
Esu tik už legalų produktą, bet kartais vertą ir papirataut. Viskas priklauso, nuo to, ką veiksiu ir kaip dažnai juo naudosiuosi. Pvž su CS: GO nepapiratausi dėl CO-OP, o vat pvž su Photoshop ar photo paint pro shop tik crackintą naudoti :D
deivis prieš 8 metus
Kaip gi čia bus daug narių, kai tu freepostini kiekvienoj temoj. Net pykina pažiūrėjus, nera temos kurioje nebūtum pasireiškęs. Tas "Arvydas" konkretus tavo raštas, nenustebčiau kad tai tavo antras nick, tos pačios daromos gramatinės klaidos tuose pačiuose žodžiuose. Žlugęs šitas tinklapis. Sėkmės freepostinant ir "pardavinėjat bilietus" savo konkursuose.
deivis prieš 8 metus
Konkurso idėja: Padaryti kažką pavasariško, o ne beprasmius "Like" spausti ar kažkokius sh "bilietus" pirkti ar komentarus freepostinti. Konkursą turi laimėti ne random herojus, o kūrybiška asmenybė. Jei rengtumėte normalius konkursus, tai ir dalyvaujančių būtų.
deivis prieš 8 metus
Konkretus sh visi tokie " giveaway " . Daugiau dėmesio nori surinkti, o prizai "padovanojami" draugų draugams.
deivis prieš 8 metus
Ieškau Steam avator iš žaidimo, kad rodytų 404 not found error, tokia įduba būna. Seniau buvo prie Payday 2, dabar neberandu nei vieno. Neteko matyt pas kažką?
deivis prieš 9 metus
Pirkau per VPN iš US Store ROW Gift, nes visi Giftai iš US Store yra ir visada bus ROW. Mokėjau doleriais pusė tiek, kiek kainuoja eurais.
deivis prieš 9 metus
Patariu nepublikuot Steam profilių su aukštu Lygiu arba su daug žaidimų nes yra smurfų kurie tau uždės ant trade Scam žinutę
deivis prieš 9 metus
Tikrai nesutinku su autorium. Esu 90% žaidžiantis tik su random žaidėjais ir apie 6+ mėn turiu nekrintantį The Global Elite Rank su 500+ Comp. laimėjimų. Aš jau gal savaitę nei vieno ruso nemačiau :D Rusai dažniausiai mažam rank'e yra, bet jei nemoki žaisti, tai tavęs neišgelbės niekas ir + tie spalvoti skinai nieko neduoda, kartais juokinga kai silveris turi Ak Vulcan MW bet sedi minuse 1:20 :D
deivis prieš 9 metus
Jeigu nekurtum kelių nick ir nerašytum atsiliepimų pats sau, neatrodytum taip kvailai. Su juo nepatariu turėti reikalų, neturi beveik jis jokios reputacijos ir dar pirmas neina tam, kuris už jį turi x10 Rep. LoL