DeMo prieš 9 metus
Kiek žinau nėra skirtumo ar Spigot ar Bukkit ant abiejų platformų veikia plugin :) Supranti aš pats mėginau kurtis ką man reikia pačiam bet niekaip nėju sukurti cooldown su saugojimu nes būdavo pasidarau 5min cooldown tai gerai veikia viskas bet atsijungi arba perkrauni serverį ir cooldown pranyksta :D mažu gali pamoka sukurt cooldown su saugojimu arba surast tokia :D
DeMo prieš 9 metus
hh o pvz jei padarytum galėtum pasidalint kodu su manim ? nes vistiek norėčiau prisidėt kad pvz kainuotų ta komanda ir pns
DeMo prieš 9 metus
Na aš norėčiau privačiau kaip nors :D nes kaip čia ir idėja mano serverio aišku jei galima privačiau :)
DeMo prieš 9 metus
Na man reiktų tokio plugino pvz būtų komanda ./pvp ir su ja užsidėtų tam tikras permision ant permisionsex o jei jis būtų tai nusimtų ir būtų cooldown kaip 24h ar pns ir išsisaugotų tas cooldown :D
nežinau jei nesupratai galiu dar kaip nors kitaip paiškint
DeMo prieš 9 metus
Prasta naujiena :( Windows Phone yra prastas dalykas :D kiek žinau net Nokia nebegamina telefonų po tos lumios uždrausta jiems dėl kaško :)
DeMo prieš 9 metus
:D aiškeregys :D mano idėja buvo panaši bet ... žinios to neleido :D ir labai trukdė tingėjimas :D