doviis prieš 7 metus
Žinau, kad yra tikrai nemažai lietuvių žaidžiančių šį žaidimą, tačiau per visas grupes smarkiai išsibarstėm. Pats šį žaidimą žaidžiu nuo pat pradžios. Pirminė žaidimo versija nuo dabartinės skiriasi radikaliai, tačiau, atrodo, kad viskas tik į gerą, tačiau paskutiniu metu susiduriu su labai didele problema - matchmakingu. Perlipti 6 rank lygio (credible threat) vienam niekaip nepavyksta. Buvau dasimušęs iki gold, tačiau krūvą serijų iš eilės gavau ne kokius partnerius, kuriuos pridėjęs po žaidimo pamatydavau, kad jie viso labo tik 1 ranko. Keista, kad taip veikia matchmakingas, o rezultate mano rankas vėl krito iki 5 (Got Swagger). Nusprendžiau, kad galbūt su lietuviais rasime bendrą kalbą ir bus ant svieto besiorientuojančių aplinkoje žaidėjų. Sukūriau vieną Facebook grupę, kurioje dalinsiuosi naujienomis apie žaidimo atnaujinimus, bandysim sukurti Lietuvių klaną, kad galėtumėm vakarais linksmai praleist laiką. Adresas čia: https://www.facebook.com/groups/VaingloryLietuva/ Kviečiu visus prisijungti, nieko prieš šitą grupę, tačiau joje atnaujinimai matau kad nevyksta, grupė pasyvi. Stengsiuosi šią problemą išspręsti savo grupėje ir tikiuosi, jog kiti vartotojai man tai padės padaryti. Surinkime visus lietuvius į vieną krūvą :)