easy_peasy_lemon_squeezy prieš 8 metus
Silpnas tu žaidėjas: http://csgo-stats.com/xss6969/ sakyčiau Gold Nova lygio
Esu trackmania fanas. Canyon buvo ir yra viena geriausių dalių, bet Turbo dalies tikrai nepirksiu. Priežastis: Uplay
- most customizable
- customization apps
- customize your phone
Kai išleis Win 10, į Windows store bus įdėtos Android ir Iphone aplikacijos. Aš visada sakau taip: Reikia geresnės kameros? Nusipirk fotoaparatą. Nori žaisti žaidimus? Nusipirk konsolę, xbox, ps ar tetrį. Patinka klausytis muzikos? Nusipirk mp3 player. Telefono paskirtis: Skambinti, naršyti internete ir rašyti sms. Android tos visos modifikacijos apkrauna RAM, eikvoja baterija - nieko gero. Windows mobile yra gan stabili sistema. Visos beveik Lumia sukasi su 1 GB RAM ir sukasi puikiai. O Androidui su Lolipop 1 GB RAM yra mažai, bus lagas. Tad iphone arba windows phone - man atrodo gan stipriai. Android labiau skirti pažaidimui.
Lumia 435 salone naujas apie 50-60 eurų. Telefonas pilnai laiko iki 2 parų taupant ir iki maždaug 20 valandų netaupant. Už 50-60 eurų gauni gan gerą telefoną, su kuriuo gali žaisti visiškai visus žaidimus be jokio lag. Nesuprantu, kodėl žmonės dairosi į tuos android. Win 8.1 tikrai gan greitai sukasi. Vat pvž. Asphalt 8 ant Lumia 435 :D Spaudžiu Like:
Ir dar vienas faktas: Lumia 435 turiu nuo vasaros pradžios maždaug. Nei karto nesugedo, nereikėjo nešti į garantinį ir baterija vis dar labai puikiai laiko, tad Microsoft kokybė yra tikrai aukštos klasės.
Jeigu kas galvojate apie telefono pirkimą, patariu pabandyti Lumia 640 LTE. Su ekrano apsauga ir tikrai vertas dėmesio
Geriausia dalis yra Black Edition su bonus. Čia yra paprasta dalis. Tikrai neverta prasidėti su Origin. Kai pilnas internetas yra šio žaidimo įvairiausių modifikacijų
Iš tiesų taip, dabar šiame žaidime Rank visiškai nieko nereiškia. Žaidėjai net specialiai tą vadinamą derank darosi, kad būtų kuo linksmiau ir paprasčiai žaisti. JEIGU seniau mes turėjome "Road to The Global Elite", tai šiandien mes dažniausiai sutiksime "Road to Silver 1". Žaidimo įdomumas ir linksmumas vis dar išlieka draugų komapanijoje, bet su random žaidėjais jau tikrai nebeverta žaisti. Aš buvau gan didelis fanas cs 1.6 serijos, bet ši dalis manęs neitin suintrigavo. O po paskutinių žaidimo update, vis rečiau ir rečiau norisi šį žaidimą žaisti.
Man kažkaip trūksta naujų komentarų matymo (o gal nesimato dėl to man, kad esu su telefonu). Kai žmogus parašo atsakymą į temą, būtų visai neblogai tą temą arba tą postą matyti. Šiaip, vizualiai tinklapis atrodo neblogai, bet reiktų kažką įdomaus sugalvoti, kad pritrauktum žmogų. Šiuo metu, Jūsų forumas nelb turi ką pasiūlyti, na bet šiaip linkiu sėkmės
Su anglų kalba tau labai prastai.. Net labai graudu
Dead or Alive?
Lumia 640 LTE
Win 8.1
Jokių update nedarau.
Naudingi apps: Notepad , visi apps su "perfect" (perfect recoder, perfect player..) veikia puikiai, necrashina ir neišsijunginėja.