Galardas prieš 8 metus
Skaitant iš teksto tai manyčiau, kad tai nebus eilinis projektas kuris duoda viską už pinigus. Brandi komanda - žaidėjams malonumas. Pas mane "Rust" atsirado neseniai, dėl tam tikros priežasties. Su draugais ieškome ką nužaisti ir visi bandome įvairius žaidimus. Tai šiuo atveju pas mane atkeliavo "Rust'as" ir teks man jį išbandyti manau turėsiu puikią progą ir pas jus serveryje jį išbandyti, tikiuosi žaidimas sudomins mane ir galėsiu drąsiai kviesti draugus prisijungti, o mūsų ~4 - ~8 bus manau. Linkiu sėkmės ir manau greit susimatysime. :)
Galardas prieš 8 metus
League of Legends, Counter Strike : Global Offensive, World of Tanks, Unturned, Rust2, NBA2k16..
Galardas prieš 8 metus
pow(a, b) // kėlimas laipsniu.
sqrt(a) // ** Traukiama šaknis.**
sin(xpi/180) // sinusa randa.
abs(int(-a)) // Modulis
round(-a) // ** Apvalinimas, bet veikia naudojant DEV-c++ nežinau kaip kitur.*
Galardas prieš 8 metus
Kaip tokio tipo projektas tai padaryta manau viskas liuks 98/100! Projekto administracija irgi liuks 100/100!
Galardas prieš 8 metus
@PovilasC Nu ką galiu pasakyti, kaip turintis didelę patirtį ir buvęs didelio projekto administratorius, priežiurėtojas ir dalis savininko. Tai kaip visi "Šūdserviai" padaro ekonomiką prastą ir max item už minimalią kainą. Tai vat linkiu labai atsižvelgti į mano pasiūlymą kurią plėtodavau kiekvienam serveryje kur buvau prižiurėtojas ar administratorius. Ekonomika padaryti tokią, kad per tą mėnesį laiko ji išliktų stabili. Ką vaidinu "Stipria" - kai vienas deimantas tau yra svarbus ir kasinėjant tau kelnės sušlaptų iš laimės kai jį randi. Kad visokie "Shop" nenumuštų vertingų item vertės, kiekvienas item turėtų savo prasmę ir būtų panaudotas. Tarkim čia įdėją supratau, kad vyks karai ir kas mėnesį restartuosis, jei teisingai supratau. Tai šauni įdėja, bet, kad kiekvieno mėnesio pradžioje kai viskas restartuotusi reiktų pradėti vėl nuo medinuko lygio. Neduoti tų beprasmiškų kitų kur gauna diamond pix ir t.t.(Išimtis tie kurie laimėjo) Viską, kad patys pradėtų nuo medienos iki akmens, nuo akmens iki metalo. Va čia vadinčiau tikra stipria ekonomika, kai visi daiktai turi prasmę. Na o palaikant serverį reikia lėšų, tai maždaug apskaičiuoti kiek kas kainuotų ir kiek būtų duodama. Kad 1€ nebūtų max setai ir t.t. Viską šitą apgalvok, kad serveris nebūtų dėl pinigų sukurtas. Kad kiekvienas naujokas galėtų čiut nelygiavertiškai žaisti prieš kitus.
Jei kažkas iš mano pasiūlymų trugdo, galima išimti, bet manau esmę supratot kaip nepadaryti eilinio Lietuvos "šūdservio". Na ką galiu palinkėti sėkmės kūrime ir jei tai projektas ne dėl pinigų tai aš tikrai užeisiu apsižvalgyt ir gal parekomenduosiu minecraft fanatikams skypėje, nes jų yra tikrai ne viena dešimtis pas mane. :D
Galardas prieš 8 metus
Parašiau į e.Paštą dėl gramatinių klaidų kurių čia pilną. Būtų puiku jei Edvinas ryt atrašytų! :)