HydraHD prieš 9 metus
Aš šį žaidimą pradėjau, galbūt nuo 2010 metų, tuomet aš net nežinojau jog yra Minecraftas, kurį galima žaisti full, normalią versiją. Taigi, aš nuėjau į minecraft.net ir ten buvo demo minecraftas, aš jį žaidžiau, man jis nė kiek nepatiko, maniau, jog tai pilnoji jos versija ir toks tas Minecraftas. :D Buvau nusivylęs, nes tuo metu tai buvo po truputį populiarėjantis žaidimas, maniau jis bus geresnis. Atsimenu, kai nueidavau į kokį nors "serverį" ir ten net neidavo nei griauti, nei statyti [Kas dabar yra mokama]. Galiausiai pamačiau kaip draugai žaidžia normalų Minecraft, kuriame yra visos galimybės, funkcijos. Tada nustebau ir pagalvojau kas čia dabar, galvojau, kad atsinaujino Minecraftas, bet pasakė, kad toks yra tas tikrasis Minecraftas. Atsimenu, pirmasis mano žaistas šis žaidimas buvo nucrackintas, koks launcheris neatsimenu, bet atsimenu pirmąsias žaidimo akimirkas. Tai buvo nuostabu! Iki tol mano mėgstamiausias žaidimas buvo GTA San Andreas, bet vėliau supratau, kad yra būtent man toks tinkantis žaidimas. Iki šiol jis yra pats geriausias. Beje, kalbant apie pirmuosius mano statinius, jei nebuvo labai patrauklūs, mano pirmasis "namas", visiškai nebuvo panašus į namą, atsimenu ir tai jog ten buvo dar Too Many Items modas, minimapas. Buvo labai daug įdomybių. :)