Infrox prieš 9 metus
Starto data
BETA stadijos metu buvo sukurta virš 180 vartotojų ir mes jau pasiruošę pagrindiniam startui. Ačiū tiems, kurie žaidė BETA stadijos metu bei pranešinėjo bugus administracijai. Šiems žmonėms bus paskirtas atlygis (dar nežinome koks ). Jeigu viskas eis pagal planą, serveris turėtų pilnai startuoti Liepos 17 dieną 18 valandą Lietuvos laiku.
Infrox prieš 9 metus
Pabandymui atsisiunčiu iš torrent, jeigu patinka arba noriu žaist multiplayer, perku steame ^_^
Infrox prieš 9 metus
Aš asmeniškai tikrai žiūrėčiau tokį žmogų kuris streamintų PS tutorialus, t.y. kaip daryti vienokius ar kitokius dalykus su juo
Infrox prieš 9 metus
PLBM LIETUVA LAIMES! Vakar isijungiau, sakau pažiūrėsiu kokių dainų yra, pradžioj končita įėjo, išjungiau, go to sleep
Infrox prieš 9 metus
Esu girdėjęs apie šitą dalyką, mano apylinkėse yra tik vienas cachas, bet taip ir nebuvau pažiūrėt :D
Infrox prieš 9 metus
@Funkis aš žinau kad lietuviai be IPB daugiau nieko nežino ir nemoka, bet daugelis užsienio puslapių kūrėjų net nėra girdėję apie IPB. Dar nebuvo nei vieno teigiamo komentaro, visi kiek komentavo tiek visiem šlykštu. Gal phpf ir atgyvena, bet jis patogus, ne toks atsibodęs. Galų gale dizainą galima perpiešt.