Klonas prieš 7 metus
Kiek sužinojau kad dungeonuose galėsi mainytis characterius žaidimo metu. Paspaudus F1, F2, F3, F4 galėsi iš 4 Hero pasirinkti už kuri nori lošti.
Klonas prieš 8 metus
Mūsų skiriasi žaidimu style, man labaiu mmorpg. Bet palaikau tave. Balsas ausiai malonus klausytis galima :D
Klonas prieš 8 metus
pinksel šita veikėja greičiau mama nuo kompo nuvis, negu jis tas 100 val prie pc praloš :D
Klonas prieš 8 metus
Čia kaip užburtas ratas, kol niekas rimtai neprisižais. Viskas dėl pinigu, tame twitch yra kažkoks arabas naftos magnatas kur donatina po mažiausei 10k eurais. Vienam lenkiui 30k euru padonatines yra :D
Klonas prieš 8 metus
Galėtum su ajax pagalba išvesti komentaru patvirtimo messsage. Pvz parašius komentara ajax kodas išmeta dešinėje tinklapio kampe ir jis po keliu sekundžiu pranyksta.
Klonas prieš 8 metus
Žinau kad nelaimėsiu šitu išvardyntu prizu, bet vistiek budamas prie pc aplankau maze.lt tinklapi, pakomentuoju išreiškiu savo nuomone :D man to ir užtenka :)
Klonas prieš 8 metus
Aš po biški kuriu panašu tinklapi, tinklapis bus su .com galune. Naujos idėjos, moduliai t.t pažiurėsiu kas išeis :) kaip baiksiu galėsiu ikelti tinklapi ir smulkiau papasakoti apie modulius kurie bus idėkti.
Klonas prieš 8 metus
Daba belieka laukti kol ncsoft išleis žaidima Lineage Eternal. Manau 1-2 metai ir lošim ji :)