Marius prieš 9 metus
@El macho Sveikas, dėl šio namo neesu tikras, nes jis nelabai gavosi man asmeniškai. Šiaip jo nudažysiu, bet kitą namą darysiu 2x didesnį, ir pasistenksiu viską tobulai padaryti :D Ta prasmė lygiai.
Marius prieš 9 metus
Pas man viena čia su mygtukais telefonas? Nes aš nematau tolko leisti didelius pinigus ant išmaniuju telefonų, tad aš neturiu tokio. Bent man geriau ką nors geresnio nusipirkti, nei leisti pinigus ant telefono kuris ,bent man reikalingas paskambint, parašyt.
Marius prieš 9 metus
Nifiga nesuprantu xd pvž well, we are playing at the Sports club in Hathern every Saturday night. Teisingai?
Marius prieš 9 metus
Dude žinau.. xD Man jie maišuosi ir nžn kur kada rašyt ten kažkada nieko nereik keist wtf ten xd
Marius prieš 9 metus
Aš irgi užmiesti gyvenu ir į miestą retai išvarau, ir veikt turiu ką be žaidimų.
Marius prieš 9 metus
Ką spanksti ? Dažniausiai silver 1? Jei esi nevykelis tai jo. Aš pasigirsiu po 10 match laimėjimo patekau į gold novą 2
Marius prieš 9 metus
Bet nelabai/suprantu kas čia sunkaus baikt lošt ? Jei tau neišeina reiškias esi ligonis, priklausomas.
Marius prieš 9 metus
Man tas pats buvo... Kad tyngėdavau daryt n.d ar dar kažka' nes žinodavau , kad manęs laukia draugai kuria nori pažaist cs go... Ir visą vasarą prasedėjau pr pc, ir kai baigiasi atostogos aš ant savęs pykau, kad sedėjau pr pc.. Ir nusprendžiau keist savo gyvenimo ritma ar kaip čia pavadinus ;) Ilgai svarsčiau ką veikt, ir nusprendžiau, kad pradėsiu programuoti mokintis. ir iki šios dienos cs go žaidžiau tik 2h, kai sirgau ir nedirbo galva mokintis. Taf susiimk ir tikrai išeis, kažka pradėk daryt, tuos žaidimus gali palikt, tu dar piktogramas pasididink per visa ekrana žaidimų, kad noras būtų didesnis. O kam? Labai paprastas atsakymas, tam, kad galėtum atsispirti nu nemoku aš aiškint xD Labai atsiprašau už klaidas per telefona rašau. Sekmės! :) Omg mano sakiniai žiauriai neryšlus atsiprašau, labai sunku rašyt per telefoną.