Mikas prieš 9 metus
bullshit, mastykit logiskai keli is siu spejimu pakeistu pasauli kardinaliai ir suzlugdytu viskas kas yra sukurta. Imam pavizdi, > ,,saulės energija taps tokia pigia ir paplitusia, kad ja bus galima patenkinti visus žmonijos energijos poreikius.'' zlunga visa elektros energijos sistema tuo paciu tikriausiai bus sukurta ir ivairus elektroautomobiliai kurie suzlugdys neatsinaujinanciu istekliu gavyba, nafta and other shit go nx. Pigu tai dar nereiskia kad gerai. Imam kita pavizdi sitas man patiko labiausiai > nanotechnologijų suklestėjimas pramonėje, kuris lems ženklų visų produktų kainų mažėjimą. Ok nx man gamint ar parduot maisto produktus jei jie atnesa man maza pelna? gi zmogus nori kad butu kuo daugiau matom kad technologijos sparciai auga todel metames visas smutkes i kita sriti palikdami maisto pramone o ka kalbet apie ukininkus... Galutine isvada kad cia tik akiu dumimas kiekvienas galime pagalvoti logiskai ir priburti tokiu nesamoniu. Is kur jus zinot kad viena grazia diena koks lopas nesugalvos numest bombytes ant kokios Europos ar JAV??! Ir visos speliones zlugo.