naikintojas prieš 8 metus
Gi tu negali nustatyt pozicijų po onplayerdeath ar aš klaidingai tai sakau?
@Bebras Pagal id==1, viskas bus gerai, bet pagal antrą jau man reiktų returnint 2 vardus, nes pPatarejas == 1, gali būti priskirtas dviems žaidėjams. Tai kaip man reiktų returnint 2 vardus, jeigu pPatarejas == 1. būtų pas du žaidėjus?
Tai tas max_kanalizoku nera butinas masyvo nurodymui? Bet kuriant visus juos naudojant cikle jau yra butinas?
naikintojas prieš 9 metus
O kaip toks kodas turėtų keistis, nes nelabai suprantu kodėl pačiam pagrindiniam .pwn nemeta klaidų dėl panašių -
format(g_szBuffer,sizeof(g_szBuffer),"UPDATE `"MySQL_SHOPS_TABLE"` SET `fuel` = '%f', `fruit` = '%f', `shoes` = '%i', `textile` = '%i', `ammunition` = '%i'", shops[fuel], shops[fruit], shops[shoe], shops[textile], shops[ammonition]);
mysql_query(g_szBuffer);
Jeigu gerai pamenu, pats rašei man šį krovimą ir berods iš 3 karto gerai padarei, jog nekrautų tų įtarimų kurių nėra ir pvz. jei įtarimai eidavo 0,1,3,6,9 juos sukraudavo gerai, esmė ta, kad jų galėdavo būti tik 15. Nežinau kaip paaiškint, ta prasme jei eitų 0,3,9,15, tai man nereikia kad būtų įtarimas 1 - tuščia, 2 - tuščia, 4 - tuščia.
Jap, bet ko gero nebuvo kito sprendimo kaip nusipirkti išorinę garso plokštę