ninjasoul prieš 9 metus
@STEAM žaidimai tavo rodomame kontrolyje yra labai nepatogus mygtukai, tiesiog rinkis brangesnę ir kokybiškesnę prekę.
ninjasoul prieš 9 metus
O norėjau paklausti, tu logotipus ir kitokius darbelius pieši su Illustratoriumi ar tiesiog CC?
ninjasoul prieš 9 metus
em, atsiprašau, kad tiksliai neatsakysiu į temą, bet pamatęs @El macho pranešimą, jog nebūtina "diskriminuoti" lenkų, tai taip aš tau pritariu. Bet viename žaidime vienas žmogus sakė taip : "Kodėl jūs stumiate ant lenkų, juk jie irgi tokie patys žmonės kaip ir mes", o realybė tokia, jog patys lenkai ant mūsų stumia, taip, kad nereikia čia išsigalvoti nieko. :)
ninjasoul prieš 9 metus
Darbai tikrai nėra geri, daugelis iš jų tragiški, na o dizainas vaikiškas. Ką pastebėjau, jog tavo darbai neturi originalumo, kokybės ir grožio. Sėkmės tobulėjant.
ninjasoul prieš 9 metus
Sako BETA versija, visos klaidos bus taisomos. Man asmeniškai šis varikliukas daug mielesnis negu IPB, jau senai pabodęs. Ir viską įmanoma rasti ;)
ninjasoul prieš 9 metus
Aprašymas nykus. Beje norėčiau pastebėti :
"Žaidėjai iki 10000XP gali turėti tik 3 transporto priemones, o nuo 10000XP gali turėti 5 transportus. Privilegijuoti žaidėjai (Admin, VIP, Moderatoriai) gali turėti kiek tik nori transporto priemonių.", na, argi ne kvaila? Žiūrėkime atidžiau į tai :
- Serveryje žaidžia 500 žaidėjų~ ;
- Kiekvienas iš jų turi 5 transporto priemones ;
- Mašinų limitas yra 2000 samp'e ;
- Priskaitant darbines mašinas, serveris lūžta ir tu lieki be nieko ;
Bet tikriausiai viršutinių punktelių nebus, kadangi spėju, jog ilgai neištempsit. ^.^
ninjasoul prieš 9 metus
@EisvetArt xixixi, aš irgi šio modo didžiulis fanas. Mano rekordai buvo LJ 254, CJ 268, SCJ 272, SBJ 245~.. Mano nuomone reikia kurti "trickzone", t.y. vieno mapo serverį, awp_rooftops. Pamenu amagad'e žaisdavau, ten tai lygis žaidėjų :) Gaila jau ištrynęs CS esu, juolab ant laptopo nėra patogu žaisti. Ech, geri laikai pagalvojus buvo.. Na o aprašymas nesuviliojo, forumas irgi. Sėkmės.
ninjasoul prieš 9 metus
Counter Strike 1.6 žaidimas liks legenda, bet žlugs. Na kaip žlugs, mažai žaidėjų beliks. Dabar CS:GO yra vienas geriausių "šaudyklės" tipo žaidimų. Kiek aš pastebėjau, visi geri žaidėjai "persikraustė" į šį žaidimą, juk ten viskas nauja : grafika, pats šaudymas, naujos galimybės ir t.t.! CS 1.6 versijos aš irgi žaisdavau ir būdavo įdomus, na, bet su CS:GO naujovėmis ir pan. nepalyginsi, viskas daug geriau šiame žaidime.