ninjasoul prieš 10 metų
@STEAM žaidimai tavo rodomame kontrolyje yra labai nepatogus mygtukai, tiesiog rinkis brangesnę ir kokybiškesnę prekę.
ninjasoul prieš 10 metų
O norėjau paklausti, tu logotipus ir kitokius darbelius pieši su Illustratoriumi ar tiesiog CC?
ninjasoul prieš 10 metų
em, atsiprašau, kad tiksliai neatsakysiu į temą, bet pamatęs @El macho pranešimą, jog nebūtina "diskriminuoti" lenkų, tai taip aš tau pritariu. Bet viename žaidime vienas žmogus sakė taip : "Kodėl jūs stumiate ant lenkų, juk jie irgi tokie patys žmonės kaip ir mes", o realybė tokia, jog patys lenkai ant mūsų stumia, taip, kad nereikia čia išsigalvoti nieko. :)
ninjasoul prieš 10 metų
Darbai tikrai nėra geri, daugelis iš jų tragiški, na o dizainas vaikiškas. Ką pastebėjau, jog tavo darbai neturi originalumo, kokybės ir grožio. Sėkmės tobulėjant.
ninjasoul prieš 10 metų
Sako BETA versija, visos klaidos bus taisomos. Man asmeniškai šis varikliukas daug mielesnis negu IPB, jau senai pabodęs. Ir viską įmanoma rasti ;)
ninjasoul prieš 10 metų
Aprašymas nykus. Beje norėčiau pastebėti :
"Žaidėjai iki 10000XP gali turėti tik 3 transporto priemones, o nuo 10000XP gali turėti 5 transportus. Privilegijuoti žaidėjai (Admin, VIP, Moderatoriai) gali turėti kiek tik nori transporto priemonių.", na, argi ne kvaila? Žiūrėkime atidžiau į tai :
- Serveryje žaidžia 500 žaidėjų~ ;
- Kiekvienas iš jų turi 5 transporto priemones ;
- Mašinų limitas yra 2000 samp'e ;
- Priskaitant darbines mašinas, serveris lūžta ir tu lieki be nieko ;
Bet tikriausiai viršutinių punktelių nebus, kadangi spėju, jog ilgai neištempsit. ^.^
ninjasoul prieš 10 metų
@EisvetArt xixixi, aš irgi šio modo didžiulis fanas. Mano rekordai buvo LJ 254, CJ 268, SCJ 272, SBJ 245~.. Mano nuomone reikia kurti "trickzone", t.y. vieno mapo serverį, awp_rooftops. Pamenu amagad'e žaisdavau, ten tai lygis žaidėjų :) Gaila jau ištrynęs CS esu, juolab ant laptopo nėra patogu žaisti. Ech, geri laikai pagalvojus buvo.. Na o aprašymas nesuviliojo, forumas irgi. Sėkmės.
ninjasoul prieš 10 metų
Counter Strike 1.6 žaidimas liks legenda, bet žlugs. Na kaip žlugs, mažai žaidėjų beliks. Dabar CS:GO yra vienas geriausių "šaudyklės" tipo žaidimų. Kiek aš pastebėjau, visi geri žaidėjai "persikraustė" į šį žaidimą, juk ten viskas nauja : grafika, pats šaudymas, naujos galimybės ir t.t.! CS 1.6 versijos aš irgi žaisdavau ir būdavo įdomus, na, bet su CS:GO naujovėmis ir pan. nepalyginsi, viskas daug geriau šiame žaidime.