OvidijusD prieš 9 metus
Pasižėt kiek čia jums subinės laižytoju yra. Visi bijo pripažint tiesą, po kiek laiko pamatysi net jiems neįtiksi .. Ždž davaice
OvidijusD prieš 9 metus
Aš nesakau kad ahujenai lievas, tiesiog pats valdymas yra pizdavotas .. Galėjot kažką įdomiau sugalvot. Pati įdėja nebloga bet blogai atvaizduota ..
OvidijusD prieš 9 metus
@Bebras Ir kuom aš blogas? Kad nuomone pasakiau? Tai jau dabar reik pist protą kad čia Wow osum ane ? Žmogui nepatinka, žmogus išreiškia savo nuomone kad ir kokia ji bebūtų, o kiti nevidonai -rep deda nors čia tas -rep nk nereiškia .. Dabar suprantu kodėl pavadinimas "Maze" Nes čia kaip labirinte, nieko neina normaliai atrast.
OvidijusD prieš 9 metus
Taigi Debilas ne įžeidimas, tik proto būseną. Žodžiu, ir kas čia gero? Rašai pranešimą apačioj bereikalingai rašos tipo peržiurėti pranešimą ar kažkas tokio .. Nu kam taip reik ? Poto su ta navigacija, sunku susigaudyt, nėra jokių būsenu atnaujinimu tik temos temos temos .. Tai labai greit pabosta ir koks čia išsiskyrimas iš kitų? Kad TVS kitoks? Ar kad dizainą per 5min galima padaryt? Aišku galbūt su TVS vargot .. Bet prie dizaino reik padirbėt, ir dar sau gali rep duot, iš vis ...
OvidijusD prieš 9 metus
Ir koks čia valdymas ? Kažkoks hujovas dalykas .. Viskas taip sugrūstą kad aš bbd ... Geriau vpš PHP-fusionas nei šitoks variklis ..