Raimis_R prieš 9 metus
Reikejo va taip va prisistatyt:
Sveiki visi as erikas ir as dalbajobas.
Viskas, raso cia pievas.
Raimis_R prieš 9 metus
Lol durneli, "komentaru sekcija". Kai bandai parasyti kanors protingo isitikink ar tai yra logiska:D
Raimis_R prieš 9 metus
Kai sedesi kokiam Master Guardina, papiesk man ;) Pazaisim kartu (As: Legendary Eagle smurfing)
Raimis_R prieš 9 metus
@ErikasDamn mano gyvenimas nesudetingas, o puikus, taves tai neturi liesti, nes jeigu tave tevai tinkamai butu isaukleje i svetimus pokalbius isiterpti nederiama, bendros etiketo taisykles.
Ateityje pravers, ai nors sorry, kai maximoi svogunus i lentynas deliosi ir keiksi kekviena savo darbo diena uz 10 euru, ten tau etiketo maziausiai prireiks.
Cheers.
Raimis_R prieš 9 metus
Siuo metu su kolegomis is Anglijos kuriame OS sistema plancetinems kompiuteriams. :) Sistemos prezentacija ruosiame 2015 metu pabaigoje, pagrinde sistemos atsaka yra C++.
Raimis_R prieš 9 metus
Kodel tu mane vadini vaiku, kuomet lankai mokykla uz tevu uzdirbtus pinigus, gauni is ju 1 eura kukliems moksleiviskiems pietums ir gyvenimi puiku elinio vaiko gyvenima be galvos skausmo - priesingai nei as.
Raimis_R prieš 9 metus
Nesijaudinkti, jums visiems uzteks siek tiek mano demesio, zinau kad jums yra sokas ir jusu ego neleidzia jums sutikti jog cia lankosi kazkas daug labiau igudes nei jus, bet patirtis yra patirtis, po keletos metu galbut galesime rasti bendra kalba.