Saimon prieš 9 metus
Neblogai čia, neblogai.. Gaila, kad kolkas viso šito negaliu išbandyti, bet viskam savas laikas. :D
Saimon prieš 9 metus
@Uodų Žudikas Man kaip tik GT nelabai toks, jau ten per daug atitrūkę nuo viso Dragon Ball, kaip ir tas SSJ4, iš mažo Gokas pavirsta dideliu? Wtf.. Šitas manau bus žymiai geresnis už GT ir prilygs Z.
Saimon prieš 9 metus
Labai gražu, ir pats šaudymas ir edit'as. Patiko. Gal galėtum klipų dainas surašyt?
Saimon prieš 9 metus
Sukėlė prisiminimus.. Vaikystėje žaisdavau GTA II, būdavo tikrai įdomu, nors dabar tai nežinau ar jį iš vis įsijungčiau. :D
Saimon prieš 9 metus
Aš lankyčiausi. Man čia labai patinka, tikrai daug labiau nei SG. Pripratau ir prie dizaino ir prie pačios sistemos, viskas patogu. Tik kad lankomumo šiek tiek trūksta, na gal ne tiek jo, kiek temų ir pranešimų, bet su laiku ši problema išsispręs. :)
Saimon prieš 9 metus
Turiu klausimą, ar jau esi pradėjęs darbą? Kur bus galima stebėti progresą ir šiaip, kur bus viskas, kas susiję su šiuo serveriu? Ar bus šitame (maze) forume sukurtas atskiras sub-forumas?
Saimon prieš 9 metus
Įspūdinga, matosi esi ne naujokas šioje srityje. Aš kažkada bandžiau žaisti garry's mod, bet vienam kažkaip nuobodu buvo, nesisekė konstruot tai šiek tiek pažaidžiau ir ištryniau. Įmanoma su cracked žaist multiplayer? Jei taip, galbūt reiktų pabandyt.