Saimon prieš 9 metus
@''''''''''''' CP event'as tai kai administratorius sustato checkpoint'us ir po starto visi juos turi aktyvuot iki paskutinio ir taip kas pirmas, arba jei būna daugiau prizinių vietų. Šį event'ą galima išnaudoti įvairiai - darant visokius event'us nuo bėgimo iki važiavimo su dviračiu, ar plaukimo, ar lenktyniavimo su mašinomis.
Saimon prieš 9 metus
Čia kaip suprantu lietuvių žaidimas? Nesitikėjau tokio, galvojau kažkas 2D bus. Manau tikrai neblogas žaidimukas išeis, kai bus pilnai išleistas.
Saimon prieš 9 metus
Nueik į savo kompiuterio control panel ir ten nueik į programs and features, ir pažiūrėk neaiškių failų įrašytų (tos datos,kada prasidėjo šitie bairiai). Suradęs tuos failus ištrink, turėtų padėt. O jei nepadės, dar nueik į naršyklės visus tuos extensions ir panašias vietas, ištrink nereikalingus. Gali būt po perrašymo jie neišsitrynė.
Saimon prieš 9 metus
@MartynasPii Todėl, nes jų psichika yra sutrikus ir jiems atrodo, kad tai yra gera ir teisinga.
Saimon prieš 9 metus
Tikiuosi nesugadins underground atminimo, kaip padarė su most wanted.. Norėčiau išvyst kažką panašaus, su tuo pačiu pasauliu, tik patobulintu ir padidintu, plačiu tr. priemonių asortimentu, bet kad nebūtų vien tos naujausios sportinės, o ir šiek tiek old-school, kad išeitų viską tiuninguot ir t.t., o ne kaip naujuose NFS tik spalvą pakeiti ir viskas.. Nors nelabai tikiuosi, kad jie taip padarys, nes visi naujausi NFS tokie..
Saimon prieš 9 metus
Jei jau esu žaidęs, o tuo labiau perėjęs tai tikrai nenoriu vėl per naują eiti, kažkaip nuobodu. O jei įdomiai atrodo tai nesvarbu ar naujas ar senas, bet žaidžiu.
Saimon prieš 9 metus
Lošęs, bet dabar CS:GO nukonkuravo jį. Palyginus su 1.6 geras būdavo, bet reik judėt tolyn. :D
Saimon prieš 9 metus
1: Ištverčiau, kažką kitą sugalvočiau ką veikt. 2: Ištverčiau irgi, pagrinde nelabai naudoju. 3: Neatsimenu, kada paskutinį kartą žiūrėjau. Gali kad ir iš vis dingti.
Saimon prieš 9 metus
Na aš asmeniškai nustojau žaisti Assasin's Creed kai pradėjo išleidinėt tas visas dalis su laivais, man jos labai nepatiko.. Tikiuos čia nebus pgr. veiksmas paremtas laivais, tada galbūt reikės išbandyti.