Saimon prieš 10 metų
Šaunios naujovės, laukiu nesulaukiu, kada bus galima jas išbandyti. Galbūt netgi atsiras kokių island survival serverių? Būtų įdomu.
Saimon prieš 10 metų
@MartynasPii Taip, pagal viską turėtų uždėt, bet nepasikeičia, toks pat lieka.
Saimon prieš 10 metų
@MartynasPii Įjungti jie. O tai kaip pridėt tuos avatarus? Pabandžiau išjungti gravatars, tai tada rodo tą default'inį avatarą..
Saimon prieš 10 metų
Iš pradžių įmetė ir nieko nevyko, galvojau vėliau gal prasidės ir tada nutrenke. Žiauriai biški, bet čia tikra ar suvaidinta? o.o
Saimon prieš 10 metų
Geras darbas, bet man jis kažko neveikia. Ten su style_images vienoje vietoje rašoma maze_ kitoje tiesiog maze. Man pusė icon'ų neveikia, daug jau susitvarkiau bet vistiek nesu profesionalas tai neišeina pilnai susitvarkyt. ;/
Atsiprašau, čia pas mane blogas relyzas IPB buvo.
Saimon prieš 10 metų
@MartynasPii Dėkui už pagalbą, manau peržiūrėsiu tavo pamokas. Tik man kyla klausimas, ar su HTML įmanoma kaip nors daryti pvz. registracijos, prisijungimo sistemas ar panašiai?
Saimon prieš 10 metų
Man patikdavo surf (rečiau), deathrun (profesionalus, be tų visų shop'ų, auto-bhop'ų ir rtd) ir dažniausiai žaisdavau DM + GunXP. Kadangi toks serveris būdavo vienintelis (dabar nebėr, nežinau, gal keitė pavadinimą ;/) tai pavadinimo neminėsiu.