Saimon prieš 9 metus
Šaunios naujovės, laukiu nesulaukiu, kada bus galima jas išbandyti. Galbūt netgi atsiras kokių island survival serverių? Būtų įdomu.
Saimon prieš 9 metus
@MartynasPii Taip, pagal viską turėtų uždėt, bet nepasikeičia, toks pat lieka.
Saimon prieš 9 metus
@MartynasPii Įjungti jie. O tai kaip pridėt tuos avatarus? Pabandžiau išjungti gravatars, tai tada rodo tą default'inį avatarą..
Saimon prieš 9 metus
Iš pradžių įmetė ir nieko nevyko, galvojau vėliau gal prasidės ir tada nutrenke. Žiauriai biški, bet čia tikra ar suvaidinta? o.o
Saimon prieš 9 metus
Geras darbas, bet man jis kažko neveikia. Ten su style_images vienoje vietoje rašoma maze_ kitoje tiesiog maze. Man pusė icon'ų neveikia, daug jau susitvarkiau bet vistiek nesu profesionalas tai neišeina pilnai susitvarkyt. ;/
Atsiprašau, čia pas mane blogas relyzas IPB buvo.
Saimon prieš 9 metus
@MartynasPii Dėkui už pagalbą, manau peržiūrėsiu tavo pamokas. Tik man kyla klausimas, ar su HTML įmanoma kaip nors daryti pvz. registracijos, prisijungimo sistemas ar panašiai?
Saimon prieš 9 metus
Man patikdavo surf (rečiau), deathrun (profesionalus, be tų visų shop'ų, auto-bhop'ų ir rtd) ir dažniausiai žaisdavau DM + GunXP. Kadangi toks serveris būdavo vienintelis (dabar nebėr, nežinau, gal keitė pavadinimą ;/) tai pavadinimo neminėsiu.