Saimon prieš 9 metus
Pas mane patį gyvūnų nėra, nebent kieme ateina katės (nežinau iš kur :D), kas būna gan dažnai.
Saimon prieš 9 metus
@CodeMenas @ProGreen Dabar jau pilnai apšvietėt, kaip pradėti. Ačiū labai, einu išbandyti!
Saimon prieš 9 metus
@CodeMenas Bet aš nežinau pačios pradžios, kaip su php pradėt. Tarkim programų kokių reik turėt ir pan. O su html šiek tiek mokykloje teko susipažinti, tai bandau dabar. :D
Saimon prieš 9 metus
Man atrodo mano kompiuteris nepaveš, nors ir atitinka sisteminius reikalavimus.. Pagal viską jis ir kitus žaidimus ant ultra/high vežtų, bet neišeina. :D
Saimon prieš 9 metus
Nepatiko spalvos, kažkaip nesiderina. Ta raudona tokia blanki ir šiaip nelabai atrodo man asmeniškai. Tekstas taip pat nelabai derinasi.
Saimon prieš 9 metus
Logitech M100, paprasta pelė pirkta gal už 10-15LT, bet jai jau yra 3 metai. Greitu metu pirksiu naują, nes ši jau pradeda nebeveikti. Norėt tai norėčiau gal kokios iš tų profesionalių, bet šiaip pats tai nepirksiu, nes nematau tikslo mokėt 200lt už pelę, kai pelė už 15lt laiko 3 metus arba daugiau.
Saimon prieš 9 metus
Tikrai neblogai atrodo, tik man užkliuvo, kad kai kuriuos sakinius rašai ne iš didžiosios raidės. :D Sėkmės kūrime, nors tau manau jos nereikės, nes ir taip esi neblogas skripteris, kuris įgyvendina savo idėjas.
Saimon prieš 9 metus
Reiktų gal kada įsirašyt Windows 8, bet nemoku, o meistrus dėl to kviest irgi nesinori, nes nelegalių nemanau kad rašys, o mokėt už windows'us ir dar jų įrašymą irgi nesinori. Liksiu tikriausiai prie win7, nors aš iš tikro tų update'ų visokių net nesisiųsdavau. :D