Tadas prieš 9 metus
Iš ties labai šauniai atrodo, man patiko tos spalvos visos kurias čia naudojai, labai gražiai dera, tas pingviniukas irgi šauniai atrodo :D , tik ta menka klaida su Atnaujinimas žodžiu, na bet čia tikrai nėra bėda, greit ją galima ištaisyti, linkiu sėkmės kituose darbuose.
Tadas prieš 9 metus
Sveikas, yra malonu su tavimi susipažinti , sakai nerūkai negeri, ir laikai save dėl to idiotu.. galiu pasakyt tiek.. aš tave gerbiu dėl to, nes dauguma žmonių kurie rūko, ir manau tikrai gailisi dėl to " Kaip ir aš " , šiaip šaunu jog kažkuo užsiimi, tai yra HTML , CSS kalbos šaunuolis :) manau tikrai sutarsime
Tadas prieš 9 metus
Iš ties matau net kelis dalykus iš nkg gamemodo, na kad ir taip yra, bet juk nėra sunku viską tobulinti ir gerinti :) todėl sėkmės jums su projektu
Tadas prieš 9 metus
Sėkmės, iš ties yra šaunu matysi , kad vienoje komandoje yra tiek daug gerai žinomų veidų iš ties jūsų komandą sudaro tikrai perspektyvus žmonės, kurie manau tikrai padės visą laiką , tiek Justas tiek Yiin bent jau ties sa-mp skiltimi :+1: bei dar kartą sėkmės :)
Tadas prieš 9 metus
Jo nėra, bet manau jis yra tikrai reikalingas dalykas, ir Administracija galėtų tai įdėti nes dabar ieškoti temos per visur tai čia yra beprasmiška.. kai gali paieškoj parašyti ko tau reikia ir vole jau radai.
Tadas prieš 9 metus
Iš ties labai patiko, tikrai daug galimybių , tikrai šaunus dalykas, iš ties daug idėjų man davei su šituo savo video dėkui tau :) P.s sėkmės toliau kuriant