Tukas14 prieš 9 metus
Man viskas su kodu gerai jokiu erroru nieko bet tik kad textdraw nerodo va kodai kuriais naudoju tam td
orm_addvar_string(pInfo[playerid][ORMID], pInfo[playerid][PaskutinisLog], 32, "PaskutinisLog");
new string[32]; format(string,sizeof(string), "%s", pInfo[playerid][PaskutinisLog]); PlayerTextDrawSetString(playerid, Reg_LogTD[playerid][36], string); PlayerTextDrawShow(playerid, Reg_LogTD[playerid][36]);
new year, month, day, hour, minute, second; getdate(year, month, day); gettime(hour, minute, second); format(pInfo[ playerid ][ PaskutinisLog ], 32,"%d.%d.%d %d:%d:%d", year, month, day, hour, minute, second); orm_update(pInfo[playerid][ORMID]);
Tukas14 prieš 9 metus
Ten išsaugo gražiai viska rodo, bet kai pvz naudoju %d tada man meta ten skaicius betkokius ta6kos vienu =od=iu nesamones, bet jei panaudoju %s tada i6vis textdrawo nerodo
Tukas14 prieš 9 metus
Ok, jau matau tvarkoje viskas, ačiū labai padėjai kaip visada :) EDIT: dar tokia bėda aš noriu tą datą atvaizduoti textdrawe ir man to textdraw išvis nerodo nesuprantu kodėl viskas kaip pasakei padaryta, tik manau gali būti tame problema, kad išgaunu format(pInfo[ playerid ][ PaskutinisLog ], 32,"%d.%d.%d %d:%d:%d", year, month, day, hour, minute, second); bet visur padaryta kad string tipo saugotų tai nežinau ar šiame kode problema ar kur dar gali būti :/ any ideas?
Tukas14 prieš 9 metus
orm_addvar_int(pInfo[playerid][ORMID], pInfo[playerid][PaskutinisLog], "PaskutinisLog"); o šita man pakeisti į orm_addvar_string(pInfo[playerid][ORMID], pInfo[playerid][PaskutinisLog], "PaskutinisLog"); ar palikti int tipo?
Tukas14 prieš 9 metus
Na man papraščiau yra orm , tačiau vistiek tas 3 variantas dar man nelabai suprantamas ką ten daryt turėčiau :D jei nesunku gal detaliau pavyktų išaiškinti kad atsiminčiau visam laikui? :D
Tukas14 prieš 9 metus
Šaunu tiesiog, dėlto man ir patinka ORM viskas "tiesiai šviesiai" nėra ten jokių sunkumų su 1 eilute gali labai daug padaryt :) Dėkoju už pagalba
Tukas14 prieš 9 metus
O tarkim nereikia daugiau nieko pridėti tiesiog orm_delete(ormid[playerid]); ir žinos ką ir kaip ištrinti? Nenoriu sugadinti nieko tai pasitikslinu :)